En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
gorillaz

Gorillaz: En Blogg med joakim.

jobb, jobb och skoj!

Idag vaknade jag faktiskt som jag skulle, i stort sätt. Missade första tåget till jobbet, men va fan. På ÖoB i Eslöv hamnade jag iaf, senare än vad jag skulle. Skyllde på att lagerporten inte ville öppnas, och det gjorde den faktiskt inte! Eller jo, sen. För någon råkade trycka på knappen: "ÖPPNA".

Så, jag började med att packa upp lite varor tillsammans med Maria. Det var väl inte skoj, direkt. Men skoj hade vi. Eller nej, men jo. Det var väl trevligt. Lite senare kom "Kungen", eller Marco som han heter, med ett nät med tre gummifotbollar i. Han fnittrade, så där gulligt som han alltid gör, och höll fram bollnätet. Jag fattade inte varför han stod där och glodde, men sen såg jag! I nätet hade två möss hängt sej (Det är tydligen inte bara vi som har problem). Bollnätet hade legat i en låda jättelänge, därmed döda människor (djur).

Sen kom Carina till jobbet. Carina är en härlig gammal 46-årig tant. Hon pratar inte Skånska, så man fattar inte riktigt. En dag sa hon: "HaOuR wIe inThE kWhAoR jOuHlKoUlHooRnA?" och med det menade hon "Har vi inte kvar julkulorna?".

Imorgon ska Micke med mej till ÖoB och söka jobb! Kommer bli asskoj om han börjar jobba där.

Vidare nu mina små jOuHlKoUlHooR!

Skrivet av gorillaz, 2006-03-22 21:23

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera det här inlägget.