En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
gorillaz

Gorillaz: En Blogg med joakim.

ännu en jävla dag...

Jaha. Då sitter jag här igen, på sin feta gompfe och ler. Jag känner ingen direkt glädje just nu, fråga mej inte varför. Så detta inlägget kommer suga er mer än ni tror, eller huppas...

Men dagen börjar med att jag cyklar mot stationen och får ont i MEIN öga! MAGAD, skrek jag! Min lins var cepe, men det fixade sej sen. Mötte Micke vid tåget, han skulle ju fråga om praktik idag. Så jag snackade med honom och tog några prillor. Soft, sa jag högt för mej själv. När vi kom fram snackade vi med BOSSEN! Han sa så här till Micke: "Var det du som söker praktik?". Micke bara: "ja". BOSSEN bara: "DU ÄR ANSTÄLLD!". Sen var det slut.

När jag kom hem stack jag till Julia. Hon var jättesocial och satt vid MSN hela tiden, utom en gång. Så jag satt i soffan och.. ja.. tittade på taket. Men tiden for iväg..

Imorgon ska jag jobba med Micke. Hoppas att jag får lära honom hur man gör där. Jag ska skratta och skrika när han tapppar en burk med inlagda bönor på trucken. Truckarna är tofha! Och imorgon ska jag till Markaryd på fest! Markaryd ligger i SMAOLANT! DET NYA LANDET VÄNTAR!

Skrivet av gorillaz, 2006-03-23 21:43

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?