En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
gorillaz

Gorillaz: En Blogg med joakim.

Jaha, då har du kommit in på MITT revir. Ta allt ni behöver och känner för! Ingen Copyright på något. Sanna pirater äter rått kött! Läs, läs och läs allt ni känner för. Jag fortsätter att skriva så ni har något att göra. Arbete ger.. eh.. Arbete tar tid. Och att slösa tid på detta är som att skita utan att torka sej i röven. Lev väl, kära pirater!

Då var det dags för mej att skriva igen. Jag har funderat hela dagen på vad jag skulle skriva! Och nu har jag kommit fram till att det inte finns nåt att skriva direkt. Men jag kör på ändå!

Jo, jag vaknade 14.?? idag. Men först hade jag ringt Lasse på jobbet imorse kl 08.09 och sa att jag inte mådde bra. Så föreslog jag att jag kan jobba imorgon istället (har egentligen studiedag då). Och Lasse-Ponken sa: "JA!". Sen la jag på och somnade.

När jag sedan vaknade, då kl 14.??, satte jag mej vid datorn. Satte på ett avsnitt med Desperate Housewives, kalla mej cepe. Och bara glodde. Avsnittet var skitbra, men jag var väl bara lite.. jag vet inte.. trött? Jag har ffs sovit 27 timmar på 2 dygn. DET är soft. Fyy faan.

Nu ska jag söka upp en langare, för jag och Malte behöver sprit till helgen. Skriver kanske mer senare.

Groddag på er!

Skrivet av gorillaz, 2006-03-21

Visa hela (0 kommentarer)

Nu har jag skaffat en blogg, framtidens dagbok. Och jag ska öppna mej som en gompfe i en gayporr-film för er! Eller kankse inte på samma sätt, men ni fattar!

Får väl börja med att berätta vad som hänt idag. Jo, det var så här. Jag vaknade kl 14.34 av.. ja.. mejsjälv. Sen gick jag upp. Drack 6 dl vatten och skvallpade sen vidare mot datorn. Tjock som jag är, satte jag mej i den otroligt bekväma datorstolen. Satte på lite musik utan ljud för att få den rätta känslan. Det är så livet ska vara! Varje dag är en Groddag!

Ses imorgon? Klart vi gör! Du är ju så nyfiken, sa mannen med den gula hatten.

ALL MAKT ÅT TENGIL, VÅR HÄRSKARE!

Skrivet av gorillaz, 2006-03-20

Visa hela (0 kommentarer)