En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

gretas bloggis

LÄNGE SEN

som jag skrev något nu!

Det har varit sommar och det har ju varit så fint väder! Jag har nästan inte använt mina jackor men bikinibyxorna är nästan utslitna! Det har varit mycket badande och vi har också varit på små resor hit och dit.

Midsommar firades som vanligt med släkten i sommarstugan och Sunnemo kombinerat med middag med Elena, Peter, Märta och BONG, världens bästa vovve! Det var jättekul med Märta men jag väljer att kalla henne för Pärta, det är ju lättare att säga.

Sen var pappa och jag hemma i några veckor och badade i min lilla bassäng i trädgården, mormor och morfar kom ofta och hälsade på. Den 2/7 var mamma och pappa på Robbie Williams på Ullevi så jag fick bo hos mormor och morfar en natt och det gick jättebra!

Mamma fick semester den 6/7 och då åkte vi direkt till Spa i Sunne där farmor och farfar samt kusinerna var för att fira farmor och farfars 40-åriga bröllopsdag. Vi badade och myste i två dagar - en kanonstart på semestern! Jag badade i "puuulen" även om det var lite kallt.

Vi for sedan vidare till sommarstugan för några dagar med kusinerna från Råtorp och Resarö. Kuliga dagar med mycket bad, bus, fotboll och glass - helt kanon alltså!

Vi var hemma några dagar och åkte sen till Karlsborg och hämtade upp familjen Olsson för en tur till Spa-hotellet i Ronneby där vi hade så mysigt. Det fanns en barnpool och där tillbringade jag och Pärta dagarna förutom när vi åt från barnbuffén. Jättefint väder var det också. Vi stannade 5 dagar.

Vi tillbringade sen tre veckor hemma i Karlstad förutom en helgtripp till Kolmården/Vildmarkshotellet där vi firade mormor som fyllde 70 år. Jag fick träffa Bamse på Bamseland som fanns där. Det var höjdpunkten på min resa och det som jag minns allra bäst från hela den här sommaren!!! Berättar ofta om det för mamma och pappa.

Då vet ni lite om vad jag har gjort i sommar.
Kram Greta

Skrivet av greta, 2006-08-14 14:20

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera det här inlägget.