En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

emeli krook


godeftermiddag, allesammans.ja. första dagen på jobbet, & jag är nöjd. nu har jag kommit in i hur alla maskinerna fungerar och sådär. eftersom att det alltid är sjukt mycket folk på lördagar så jobbar jag varje lördag nu mellan 10:00-14:00.
när jag kom hem efter jobbet, så bäddade jag rent i lillebrors säng och sedan somnade jag.

imorgon är sista sommarlovsdagen, och sedan börjar skolan på måndag. äntligen kanske man kan återgå till vardagen och slippa allt slapp och chill.

Skrivet av gurkburk, 2006-08-19

Visa hela (0 kommentarer)

ja. så nu väntar så mycket nytt. det är skönt med omväxling. ny skola, nytt jobb, ny grupp med dansen. det är mycket. men det ska jag nog klara av. jotack, ett försök ska det väl vara värt!

ja, sen var det kärlek också ja. ska det någonsin falla rätt? tveksamt. det har gått ett tag, och vi är fästa vid varandra. mycket. men det räcker inte, tydligen?
jag hade varit tacksam om du hade bestämt dig för att bryta med mig nu, istället för att dra ut på det hela och göra det ännu mer smärtsamt än vad det redan är. tro mig, jag vet hur det känns att få vänta förgäves. tio månader, det gjorde ont. så var snäll och få det hela överstökat nu, är du snäll. att bli knäckt är det sista jag behöver nu, såhär i nystarten.

jag är väldigt hoppfull och exalterad inför skolstarten. ny skola, nya tag. och sen var det ju det här med nya klasskamrater .. det är vi alla oroliga för. högstadiet igenom var det vi, tjejer. jag...

Skrivet av gurkburk, 2006-08-19

Visa hela (0 kommentarer)

Ja, nu var det tänkt att jag skulle redogöra för årets mest efterlängtade festival, nämligen Östersjöfestivalen.

onsdagen hade jag egentligen inga planer på att bege mig in till staden, men Jonathan slog en pling till mig och undrade om jag ville följa med honom och grabbarna in. Javisst, varför inte tänkte jag. Vi körde hem till självaste Emil Gryth, och efter att grabbarna grus gjort sig iordning och gjort några väl valda moves framför spegeln begav vi oss mot staden. I mitt sällskap fanns Jonathan, Filip, Emil och Svante. Vi började med ett besök på Tom's Corner. Kvällen blev längre än mina fötter orkade med, men jag fick skjuts hem av Jonathan sen :)

Ja, och så var det torsdag och festivalen drog igång på riktigt. Jag började med en runda på gatorna med mams. Jag införskaffade mig ett par nya skor. Förfest hos fröken pettersson, givetvis! På stan blev det röj. Absolut! Vi slog oss ihop med Rigi, Kakke, Robin och Robert. Det fick bli...

Skrivet av gurkburk, 2006-07-24

Visa hela (0 kommentarer)

Hej! Emeli är mitt namn, och jag skapade nyss denna bloggen. Jag har testat många andra bloggsidor, men denna verkar vara lite extraordinary måste jag erkänna. Nåja, vi får väl se om bloggis.se lever upp till mina förväntningar och krav.

Nu tänkte jag bänka mig framför tv:n med lite godis, och titta på en film.
Hej&hå!

Skrivet av gurkburk, 2006-07-24

Visa hela (0 kommentarer)