En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

emeli krook

060724 - Uppdatering om Östersjöfestivalen.

Ja, nu var det tänkt att jag skulle redogöra för årets mest efterlängtade festival, nämligen Östersjöfestivalen.

onsdagen hade jag egentligen inga planer på att bege mig in till staden, men Jonathan slog en pling till mig och undrade om jag ville följa med honom och grabbarna in. Javisst, varför inte tänkte jag. Vi körde hem till självaste Emil Gryth, och efter att grabbarna grus gjort sig iordning och gjort några väl valda moves framför spegeln begav vi oss mot staden. I mitt sällskap fanns Jonathan, Filip, Emil och Svante. Vi började med ett besök på Tom's Corner. Kvällen blev längre än mina fötter orkade med, men jag fick skjuts hem av Jonathan sen :)

Ja, och så var det torsdag och festivalen drog igång på riktigt. Jag började med en runda på gatorna med mams. Jag införskaffade mig ett par nya skor. Förfest hos fröken pettersson, givetvis! På stan blev det röj. Absolut! Vi slog oss ihop med Rigi, Kakke, Robin och Robert. Det fick bli en runda utom väggabadet, och sedan åkte jag hem vid halv 3.

Fredag .. Uh, minns knappt vad som hänt alla dagar. Vi förfestade hemma hos linnsan även denna dag. Elin och Dembo kom hem från Åhus och gjorde oss sällskap en runda på stan :) Jag mötte upp Rigi och grabbarna, umgicks med dem ett tag.

Lördagen, festivalens sista dag. Vi förfestade med systrarna pettersson på deras bakgård. Det var meningen att jag skulle träffa Basse, men jag var lite sent ute. Vi drog ut på stan allihop. Jag och Linn åkte karusell med Tobbe och hans kompis. Gud, det var sjukt! Tobbes kompis (vet inte vad han heter) spydde när vi åkt och hans väska fastnade under golvet på space jam! Vi fick vänta tills karusellen började igen, ta väskan och springa där ifrån. HAHA! Sedan fick jag det finaste sms:et på länge, och jag började störtlipa! ÅÅÅH :'(
Mams kom och hämtade mig, sofie och malin vid 3 tiden ungefär.

Festivalen var helt till sin belåtenhet :)

Skrivet av gurkburk, 2006-07-24 17:02

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera det här inlägget.