En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

emeli krook

060819 - jag har inte landad än.

ja. så nu väntar så mycket nytt. det är skönt med omväxling. ny skola, nytt jobb, ny grupp med dansen. det är mycket. men det ska jag nog klara av. jotack, ett försök ska det väl vara värt!

ja, sen var det kärlek också ja. ska det någonsin falla rätt? tveksamt. det har gått ett tag, och vi är fästa vid varandra. mycket. men det räcker inte, tydligen?
jag hade varit tacksam om du hade bestämt dig för att bryta med mig nu, istället för att dra ut på det hela och göra det ännu mer smärtsamt än vad det redan är. tro mig, jag vet hur det känns att få vänta förgäves. tio månader, det gjorde ont. så var snäll och få det hela överstökat nu, är du snäll. att bli knäckt är det sista jag behöver nu, såhär i nystarten.

jag är väldigt hoppfull och exalterad inför skolstarten. ny skola, nya tag. och sen var det ju det här med nya klasskamrater .. det är vi alla oroliga för. högstadiet igenom var det vi, tjejer. jag kommer inte glömma er nu. jag kommer göra allt som står i min makt för att vi ska hålla ihop. så var snälla, och glöm mig inte!

JA. JAG SAKNAR DIG! okej? din vänskap låg mig så varmt om hjärtat. den har svalnat, visst har den det. men tro mig, hos mig glöder den fortfarande. INGEN och ingenting kan ersätta dig och allt du gav. ta åt dig eller ej, men fyfan vad jag saknar dig, min vän.

nåja. imorn börjar jag min första dag på jobbet. ni hittar mig på tobaksaffären. nu måste jag sova. 5½ timme, sedan är det dags för mig att stiga upp. godnatt, sunshine's!

Skrivet av gurkburk, 2006-08-19 02:51

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera det här inlägget.