En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

gustafssons bloggis

tjaa!!!
idah på morgonen hade vi match. det blev 4-4. den började 7.45 så man fick ju gå upp hyfsat tidigt idag också. men direkt efter matchen så hade vi skott träning. det var inte så jobbigt men man var ju tröt sen matchen. men efter skott träningen så hade vi bollspel. vi fortsatte på tunerigen som vi startade i mondags. det var kvartsfinal och semifinal idag. vi vann kvarten med 5-1 eller vad det blev. men semin förlorade vi. men vi var en man mindre i semin. idag har vi även varit på fjärran höjder och badat. vi var där i 2 timmar. och när vi hade varit där i 2 timmar så åkte vi till furuvik. där gick vi och tittade på djuren och åkte karuseller.

Skrivet av gustafsson, 2007-07-11

Visa hela (0 kommentarer)

tjaaa!!!
idag var det en jobbig dag. och jag har ont i jumskarna:(. vi fick sov morron i morse för att vi inte behövde gå på teorin. men det var endå tidigt. vi hade is kl 10.00 en timme och sen efetr den timmen så hade vi 45 minuters vila. sen var det dax igen med ett nytt is pass. sen efetr dom så var man ju lite tröt. men då så fick vi gå och äta. vi hade typ lunch i 45 minuter och sen var det fys. och då sprang vi 5,5an man skulle springa så fort man kunde typ. men efetr vi hade sprungit det så spelade vi en fotbolls turnering i 45 min kanske. och när vi var klara med det så hade vi match på isen. vi vann med 6-4 eller så vart det 5-3 kommer inte ihåg.
ha det bra:P

Skrivet av gustafsson, 2007-07-10

Visa hela (0 kommentarer)

heej!!
idag var det andra dan på hockeyskolan och det var lite jobbigt att kliva upp imorrse jag behövde ju typ kliva upp vid 6 tiden. för vi hade is vid 7.50. men efter isen så hade vi gym. det är as skönt med gym:P sen gick vi och åt. efter maten så hade vi 2 is pass efter varan typ först i a hallen ett vanligt pass och sen i b hallen en skott pass typ mer för målvakterna. men när vi hade haft dom 2 passen så gick vi och åt igen och efter maten så hade vi fotboll. det var as roligt för alla typ bara glidtacklades och körde fult.
men det har varit en jobbig och rolig dag.

Skrivet av gustafsson, 2007-07-09

Visa hela (0 kommentarer)

heej!!
idag började hockey skolan.:D det var roligt att komma igång igen. men det kändes lite konstigt. Man kan ju inte säga att det gick bra för mig men den var ändå roligt. efter ispasset så skulle vi ta typ lag foto och en skild bild. sen fick vi kvälls mat maten var as salt så det var inte så gott men det gick och äta. vi fick bara kvälls mat idag för vi började vid 14 tiden. men imorron så börjar vi med is kl 8 och då ska vi vara uppvärmda och klara. så imorron måste man vell gå upp as tidigt. men nu orkar jag inte skriva nå mer. ha det bra

Skrivet av gustafsson, 2007-07-08

Visa hela (1 kommentar)

heejj!!!!
Idag har jag varit på stan och kollat om man kunde skaffa msn till min telefon men dom på telia sa att dom höll på att byga ut nå skit så det skulle kanske funka om ett tag:P jag vill ha msn på mobilen. För det är ju as skönt då kan man ju typ skriva vart man vill. fett skönt:D Men mer än det har jag inte gjort tror jag. Jag har bara gjort vanliga saker som att sitta vid datan och sånt.

Skrivet av gustafsson, 2007-07-07

Visa hela (0 kommentarer)

heej!!
idag har jag typ inte häller gjort nånting. Jag har typ bara varit på stan. Men jag köpte inge eller jag köpte vell lite godis men det räknas inte:P.
Jag har också varit med Henke. Vi ringde till Adrian några gånger. Henke han hans nummer så vi ringde till han och sa att vi var besvikna på han:P. ´Men nå mer tror jag inte har hänt.

Skrivet av gustafsson, 2007-07-06

Visa hela (0 kommentarer)

heej!!!
På morgonen idag var jag på stan med Stenberg men ingen av oss köpte nån ting. Jag tänkte köpa en peak eller en emileo tröja men jag kunde inte bestämma mig så jag köpte ingen av dom:p. Men när vi hade varit på stan drog vi och åt. sen åkte vi hem till mig och man kan ju nästan lista ut vad vi gjorde om vi satt vid en data jag och stenberg:D KING. Men sen åkte vi till HULKBODEN och vad där med Marcus och Henke. vi var där typ i 2 timmar lite längre kanske 2.30 eller jag vet int. men sen så drog vi hem till mig och typ tittade på film.
men det var en dag som var lik alla andra dagarna.
jag vill att det ska hända nått:p

Skrivet av gustafsson, 2007-07-05

Visa hela (0 kommentarer)

tjaa!!
idag har det varit en riktigt rolig dag jag har varit med i sms sm. jag skrev fortast. men jag skrev fel ska:p jag skrev typ "fan vad töntigt men sms sm" och då dom som jobbade typ tyckte att det var roligt att det var nån som skoja till det. nån sa typ fuck you. men han var helt oseriös när han sa det och så var det nån som hyvade en väska mot mig men han själv fongade den i sissta stund innan den skulle åka ifrån hans famn.
Och så har jag varit på stan det var nån sommar kväll där. måns zermerlöv eller vad han heter var där. och på dan var det nårga andra som sjöng.

kanske lägger in en länk en länk till youtube när jag var med på sms sm men jag måste redigera den föra i såfall:P

Skrivet av gustafsson, 2007-07-04

Visa hela (1 kommentar)