En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Hanna som en vatten kanna

M i n i m j ö l k

jaha , vad ska man säga :S jag sitter här och har triist ! ska up halv 8 imorron så egentlign så skulle jag nog behöva sova men men ! hehe :P Roligare att sitta vid datorn .Måste gå hej då

Skrivet av hannabanan, 2006-09-16

Visa hela (1 kommentar)

???

Har inget att skriva ... ?
förresten är maoimisse tillbaka

Skrivet av hannabanan, 2006-08-03

Visa hela (1 kommentar)

Idag vaknade jag klockan 12.00 typ (sömntuta) :P Sen så åt jag lite frukost , åt inte så mycket för vi skulle äta mat senare .. Åsa frågade om jag ville hänga med och bada och jag sa att jag ville det så vi gick ner till sjön och badade jääätte länge ! När jag kom upp till huset så fixade jag iordning i stallet och tog in min häst. Det var jätte varmt ute så jag spolade av min häst , det tyckte hon var jätte skköööönt =) Nu ska jag snart fira Åsa som fyller 17 år idag !! GRATTIS ÅSA !!!!!

Skrivet av hannabanan, 2006-07-25

Visa hela (1 kommentar)

?

Idag har Ida , Åsa och jag badat! Det var jätte skönt i vattnet fast det tyckte inte Ida tror jag :P Men vi simmade ut till flotten som heter "Olga" . Det var skojj ! Sen så när vi kom upp var vi alla lite trötta eftersom att det är så jobbigt väder och det var jobbigt att gå upp för alla backar . . . Sen så ville jag se på Film men då fick jag svaret - Nej från Ida och åsa , Så istället så satte jag mej i en soffa och började lösa lite korsord men det var triist ! Ida hade fått en jätte Gullig och sööt gitarr utav theres , Den är så himla grym jag kan spela broder jakob på den !!! Så jag och Ida satt och spelade lite =) hmm , och nu sitter jag har och vet inte vad jag ska göra ! Men jag länktar tills ikväll för då ska jag på hoppträning ! tjao !


jag vill ha hjälp med en sak .. Ska jag ha blå eller brun bakrund ? Snälla skicka en komentar och säg vad ni tycker =)=)

Maoi misse:


Skrivet av hannabanan, 2006-07-24

Visa hela (2 kommentarer)

Idag har jag fått en blogg, Moa har hjälpt mig. häärligt =) eftersom att alla andra har blogg , så kändes det som att jag bara var tvungen att skaffa en ! Och nu har jag gjort det ! Jag ska väl försöka att skriva varje dag !


Idag har tilda vart hos mig . Hon kom i torsdags och åkte hem idag . . . Vi har haft jätte kul , vi har badat , hoppat studsmatta , spelat kort , läst tidningar mm . Vi har ungefär badat 5 ggr per dag ! Det har vart så himla varmt (= Jag mååste nog sluta här , för jag har lite andra saker att fixa !

Skrivet av hannabanan, 2006-07-22

Visa hela (1 kommentar)