En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

hannaks bloggis

Lekstuga

Livet är som en taskigt byggd lekstuga med fallfärdigt tak...

Läste just dagboksanteckningar från i höstas, och jag höll med mig själv i allt jag skrev. Allt jag skrev om pojken M (pojke ch pojke, han är 20) Han är en helt underbar människa, även om han lyckats göra en del klantiga saker.
Sedan har i mannen M(ok ok, han är 23..) Han är också helt underbar!

Hur ska jag göra?? jag är kär i båda två!! Jag har en helt jättelång historia(hm nåja, lång är den iallafall) men pojken M, och vi har varit med om så mycket, och jag kan inte låta bli att fortfarande känna att han är min själsfrände, den jag skulle gifta mig med, och just nu känns det som att jag kanske kommer gå runt resten av livet och undra hur livet tillsammans med honom skulle vara. Honom har jag bott 300 m ifrån de senaste 2 åren, vi stödjer varandra iallt(typ, inte är det "vanlig" vänskap iallalfall). Jag har varit dödligt förälskad i honom i över ett år, men aldrig fått chansen att vara med på riktigt. Han har inte fallit för mig hitttills(erkänt det iallafall, han har inte agerat efter vad munnen sagt alla gånger) och nu till hösten ska han flytta till spanien.

Mannen M däremot är en månadslång historia, han är en helt fantastisk människa som jag har blivit beroende av att tala med i telefon varje natt, annars blir jag lite småtokig. Men han befinnner sig så vansinnigt långt bort, och vi har faktiskt aldrig träffats. Men han är så himla bra och mysig och vi tycker väldigt mycket om varandra redan, nästan bisarrt mycket! Fast jag kommer inte kunna träffa honom förrän i augusti antagligen. Inte förrän då vet jag hur han verkligen är(men jag tror han är toppen!!! Han verkar vara helt underbar iallafall)

Frågan är nu; hur ska jag göra?? Två helt underbara killar som jag är kär i(båda två, ja, jag vet - jag är tragisk) Just nu vet jag inte hur jag ska göra...
Hjälp!! Om jag väljer pojken M så kanske jag sårar någon(mannen M) jag tycker otroligt mycket om, inte ens ger honom chansen, trots att han uppenbart är kär i mig(tillbaka) men det kanske bara är det vi hört av varandra som vi fallit, vi har ju aldrig träffats.
Jag är rädd att jag om jag väljer mannen M kommer gå omkring och känna att jag gav upp för tidigt och gick miste om den människa som är min själsfrände, som skulle kunna vara mitt livs kärlek.

Kan det inte sluta vara rörigt nångång??

Jag kanske skulle bli nunna. Då slipper man ju tänka på det iallfall!

Skrivet av hannak, 2007-05-02 02:17

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?