En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

harguides bloggis

Jag känner frisörer som har fyrdubblats sina inkomster genom att erbjuda hårförlängningstjänster. Det kan vara problematiskt att som nybörjare ha inblick om allt som rör den nya världen av extensions. Här får du råd om hur du lämpligast manövrerar extensions så att du kan börja leva i en ny värld av långt och strålande hår. På Eleven finns massor av hår och tillbehör som du kan handla online, men också tips om hårskötsel etc. Du kan läsa mer på: denna länken .

Skrivet av harguide, 2015-04-08

Visa hela (0 kommentarer)

Först av allt, liksom naturligt hår, är förlängningar märkta från mörk till ljus beroende på hårfärgens nivåsystem. Du räknar ut i cm hur mycket längd som du vill använda. Då behöver du besluta om struktur och kvaliteten på håret du vill jobba med. Du kan vanligtvis gå med ett mellanklass varumärke, om det inte är för en kund som kommer att använda löshåret varje dag, då kommer du att vilja investera hår som är av bättre kvalitet och mer slitstarkt. För bästa resultat ska du sy eller limma i träns. Sätt hela träns istället för att fästa löshår var för sig för att slippa små knutar. Behöver du mer information? Mer info och fakta om hårförlängningar hittar du här.

Skrivet av harguide, 2015-04-08

Visa hela (0 kommentarer)

Från runtom hela världen kommer håret som nyttjas för att tillverka extensions. Merparten av löshåret kommer från länder i Asien, från unga tjejer som på detta sätt kan försörja sig själva och sina närstående. Eftersom denna typ av hår tenderar vara grovt så är det vanligen intensivt hanterat med olika kemikalier och silikon för att göra det lent och glänsande. En annan viktig utgångspunkt är Indien. I Indien uppoffras mycket hår till Guden Vishnu av unga tempelmän- och kvinnor som rakar av sig sitt hår.

Skrivet av harguide, 2015-04-08

Visa hela (0 kommentarer)

Det finns många varianter av hårförlängningar på marknaden. Du kan antingen fläta eller sy in löshår, som håller länge, eller använda clip-ins som är en mer provisorisk lösning. För de dagar då du behöver en provisorisk förbättring, som bröllopet eller festen, är Clip-ins fantastiskt. Flätad/Bunden hårförlängning är ett fördelaktigare alternativ för folk som har svårt skirt hår och är ute efter en vardagslösning. Varning för att bundna förlängningar kan försämra sprött, svagt hår och kunder borde få komplett upplysning om de bra och negativa synvinklarna av tjänsten innan de går vidare.

Skrivet av harguide, 2015-04-08

Visa hela (0 kommentarer)