En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

hastar_28s bloggis

Jahapp så har ännu en helg gått, denna var hektisk måste jag säga.. I fredags kväll kom min älskling hit och stannade till söndag eftermiddag då han skulle åka hem igen:( Saknar han redan.. Sen på söndag kväll kom SysterYster och hälsade på, vi åt pizza och i dag har vi gjort stan... Nu har hon också åkt hem så jag är lämnad åt skolarbetet, ska skriva en sammanfattning tills i morron då vi ska redovisa en hälsouppsats.

Nästa helg ska jag åka hem till Furuvik och till min bejbis, va två och en halv vecka sen jag träffade honom..saknar!

bye bye

Skrivet av hastar_28, 2008-02-25

Visa hela (0 kommentarer)

har gått i skolan nu 2 veckor. annorlunda om man jämför med gymnasiet, här krävs självdisiplin. vi har i snitt 2 dagar schemalagda/vecka resten eget jobb... men nu känns det rätt i alla fall. dagen innan jag skulle börja hade jag sån ångest, tänk om det inte va rätt linje?! men det var det...min basgrupp är stört skön, även om skämten blir lite grova ibland för lilla mig:D

Ska snart gå och titta på MITT studentrum har precis hämtat nycklarna! Jippie!
bye bye

Skrivet av hastar_28, 2008-02-01

Visa hela (6 kommentarer)

Jag tog mitt körkort igår! Yes.. Va ute och körde idag först skjutsade jag hem pojkvännen och sen körde jag hem själv! Lite nervöst men det kändes så naturligt..

Gillar pappas bil, ett litet lejon (dock inte det på bilden, är från Google)

Ses i trafiken!

Skrivet av hastar_28, 2008-01-11

Visa hela (3 kommentarer)

...jag skrev nåt här alltså.. Har inte orkat (för den här gången fungerar inte "jag har inte haft tid"). Men nu kanske man ska skriva en gång, kanske sista? Ska ju börja plugga snart så då kanske jag inte tänker så mkt på att blogga.. Då blir det mkt förändringar, ska plugga på högskola (till syrra) och flytta från min mamma:,( och från min bejbisvovve... Men det är kanske dax för fågeln att prova sina vingar...Hihihi..

Jag kommer antagligen att ringa mamsen varje dag o fråga vart jag lagt mina grejer men men:P

Sov dax snart, Bye

Skrivet av hastar_28, 2008-01-09

Visa hela (0 kommentarer)

Har jobbat idag, första gången på tre veckor. Maria ringde i morse och skickade mig till ett dagis! Avdelningen för småbarn (1-3 åringar) Jättekul! Men det var en väldig fart på de små liven.

Hoppas på fler gånger hos er!
Bye

Skrivet av hastar_28, 2007-11-05

Visa hela (0 kommentarer)

Jahapp så var det dax igen, andra gången gillt! Vem väljer egentligen att sitta en hel lördag och göra prov?! Aja jag har bara mig själv att skylla. Men om det går bra så kanske jag kommer in på rätt ort i vår annars blir det Falun som i pch för sig inte låter allt för fel men jag vill ju vara med dig!

Så nu ska jag ladda upp med en natts god sömn. Bye

Skrivet av hastar_28, 2007-10-26

Visa hela (0 kommentarer)

Hej
Efter en underbar varm vecka i Alanya är vi hemma igen, skitakallt i Sverige. Har frusit ihjäl minst 700 gånger sen jag kom hem igår morse...:P Men tänkte visa bild på vad vi gjorde då det snöade i Sverige:D

Ganska nice va?


Här är vi på väg hem från Turkiet, bruna och lite trötta..

Bye

Skrivet av hastar_28, 2007-10-19

Visa hela (3 kommentarer)

Idag var det äntligen dax, efter tre veckors rastlöshet.. De ringde från skolan 20 i 8 i morse o frågade om jag kunde komma o vikariera? Självklart!
Efter första lektionen var det riktigt roligt, även om syslöjden inte gick så bra. Har nog inte haft syslöjd på 7 år...:D men barnen var duktiga och kunde lösa mycket med hjälp av varandra.. I morron ska jag ha tre syslöjdslektioner och en matte, skoj!

Bye

Skrivet av hastar_28, 2007-09-19

Visa hela (3 kommentarer)