En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

havsvattens bloggis

jahap, idag är det tisdag.. vanligtvis hatar jag tisdagar.
men.. idag fick vi börja klockan 1 och sluta klockan 3. :) skönt..
men.. sen var jag ju tvungen att komma tillbaka till mitt utvecklingssamtal också, som inte gick helt fullt så bra som ja ville. Matten går skit, de visste jag redan.. mamma och pappa med.. Tyskan, alla lärare tycker jag är duktig och dom tycker att jag kan får mer i betyg om jag försöker.. men jag vill inte, jag vill byta till negelska.. Varje gång vi har tyska.. asså, jag mår fysiskt dåligt, jag kan gå o vara glad hela dagen sen blir de tyska o då är dagen förstörd, vet inte varför, men så är det.

Sen, så mår jag inte bra för tillfället.. vet inte varför.. bror antagligen på dig.. du vet, vi pratar inte, vi bryr oss inte om varrandra, men jag vet inte.. trode jag hade glömmt dig men så är inte fallet. men jag klarar mig bra utan dig också, även om jag saknar dig så funkar det.
men.. jag är deppig hela tdien, jag är inte mig själv, mår...

Skrivet av havsvatten, 2007-04-24

Visa hela (0 kommentarer)

Tjenis Penis!

Idag har jag mått hyfsat bra, men ja har fortfarande massor av känslor som bara vill komma ut. Hatet mot dig för att jag inte kan glömma dig finns kvar, du är bara en människa... Du vill inte prata med mig, då skiter vi i det, du ska få slippa mig om du vill.. Men, jag kan inte släppa dig, du har ny flickvän så ja kan inte göra något åt saken, men du sårar mig med allt du säger även om de inte alltid är något dumt, men du gör mig så irriterad.. Ibland känns det som att du tycker det är kul att bråka, att du tycker det är kul att göra mig ledsen.. Du vill bara att jag ska gråta över dig. Men jag är stark.. Jag skulel aldrig ta tillbaka dig, jag har inte samma kärlekskänsa kvar för dig, men ändå kan du inte försvinna ur mina tankar.. :/

men nog om det... Jag måste bara säga.. Att Skateboard är det tuffaste som finns.. Jag tycker det är as grymt att se folk åka, jag vill också kunna.. :)
Måste lära mig.. Har iallafall en hemma så.. den står...

Skrivet av havsvatten, 2007-04-21

Visa hela (0 kommentarer)