En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

hemlighetsfulls bloggis

Onsdagen den 31 oktober 2007.

Hejhej gott folk!

Idag är det onsdagen den 31 oktober 2007.
Snygga Frank Anthony Iero, en av gitarristerna i My Chemical Romance fyller 26 år idag! Grattis till honom!<333 (Det är han som är längst upp till höger på bilden, han som är snett nedanför honom är Ray Toro (gitarrist) och ovanför honom snett åt vänster är Mikey Way (basist) och snett nedanför honom är Bob Bryar (trummis) och bredvid honom längst till vänster är favoriten Gerard Way (sångare) ).

Om ungefär 45 minuter ska jag åka och jobba i mammas affär. Det är ju gött för då tjänar man ju pengar! Och nu ska jag vara duktig och spara till en systemkamera :D och en ny mobil! :) Som ni kanske vet så kostar ju en systemkamera lite....Men dem är ju grymmt bra!
Och nu undrar ni kanske varför jag ska köpa en systemkamera? Jo, för jag älskar att fota!<33 Det har jag alltid gjort. Jag går media på Ljud & Bildskolan där jag bor. I framtiden vill jag bli fotograf.
Nu kanske ni tror att jag är någon så kallad wannabe för att jag älskar My Chemical Romance och älskar att fota, för att det anses som någon slags trend just nu. Men då ska jag säga er med en gång att det är jag inte! Jag började lyssna på MCR innan det blev "inne" att göra det, i samband med att de släppte The Black Parade vill säga. Och fota sa jag ju att jag alltid har älskat att göra, men det har växt med åren.
Så döm inte hunden efter håren! :)

Men nu får ni alla ha det prima och tack för att ni läste min högst intressanta blogg! :)

Kramar Jenny. ^^*

Skrivet av hemlighetsfull, 2007-10-31 13:08

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?