En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

hemlighetsfulls bloggis

Lite om mej och det där konstiga livet.

"Jag öppnar mina ögon för att se om världen har förändrats.
Jag stänger dem igen när jag inte ser något.
Väntar länge. Snart måste det hända något.
Öppnar dem igen och ser att allt har förändrats.
Allt är borta. Allt är svart. Nu förblir det natt."

Livet är en gåta som ingen kan lösa. Man kan fundera och tänka hur länge och mycket som helst men kommer aldrig att få ett ärligt svar. Jag har kommit fram till, ja inte helt själv, att jag är en person som tänker väldigt mycket, ja nästan för mycket, och har för höga förväntningar av livet. Jag tycker att allt har blivit bättre, men tror och hoppas att det kan bli ännu bättre. För jag faller fortfarande ner i mina mörka rum, stänger ute allt och framkallar blod.
Det finns många där ute som jag älskar och som jag vet älskar mig. Antigen är jag egoistisk eller seriöst depprimerad, för jag vill ha något mer. En kärlek. Det är mänskligt, jag vet. För det sägs ju att alla någon gång finner kärleken. Men jag är inte alltid så säker på det. Även nu tänker jag, ja, jag vet, man tänker hela tiden. Men det känns som jag nästan tänker onödigt mycket. För mycket. Man ska tänka innan man säger något, innan man gör något, lite extra sådär, sägs det ju.

På tal om texten, eller dikten, längst upp, som jag har skrivit, så är det meningen att man ska tro att allt kommer att förändras till något bra. Eftersom världen inte är så bra, men så förändras den till något ännu sämre istället. Jag tror, personligen, att världen aldrig kommer att bli en helt säker och bra plats att bo på. Den blir ju faktiskt bara värre och värre.

Jag skulle bli väldigt glad om du kommenterade mitt blogg inlägg! :D Jag lägger också in en av mina bilder som jag har tagit, den kan du också kommentera if you want. ^^*

Puss & Kram långbanan. :p

Skrivet av hemlighetsfull, 2007-12-03 20:24

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?