En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

hemligts bloggis

Pengar

hatar när de blir så här.... kommer typ ha 950 kr kvar å leva för den här månaden :( blä blä blä! back to school(studiepengar) känns de som lixom. fast egentligen så jobbar jag heltid. fattar inte varför inte en viss person i familjen( som är miljonär) kan hjälpa mig lite. skiter i de nu iaf.. min sambo har sagt att vi alltid ska hjälpa varandra, och att han nu tänker betala en massa extra bara för att inte jag har några pengar :D love him! han gör mig så glad!

fast igår träffade vi hans "tjejkompis" E.. jag som e tjej har ju en liten bättre uppfattning än honom om en tjej e schyst eller inte. å jag säger direkt att den där bruden e nog lite knepig. vet inte riktig vad hon vill me min sambo egentligen.... dessutom så är hon kompis med min sambos bästa ex "tjejkompis" som han dessutom råkade ha sex me några gånger innan han slutade träffa henne. vet inte varför dom slutade träffas men jag vet att han blev lite småkär i henne under den tiden.. :S iofs så va de något år sen men iaf.. nånting som gör mig båda arg å glad är att min sambo är gansa populär bland de flesta tjejer. man blir ju glad eftersom att jag kan visa att han faktiskt är MIN men samdtidigt blir man arg å orolig för alla tjejer som suktar efter honom.. :S

som ni kanske har märkt redan så är den här bloggen en så kallad "hemlig" blogg. en blogg som fungerar som en dagbok och som ingen vet att de är jag som skriver... mest tråkiga saker kommer skrivas här.. dom roliga skriver jag alltid i min "vanliga" blogg där jag inte är anonym. gillar ni inte de som jag skriver så ska ni inte läsa den här bloggen. för bokstavligt talat så skiter jag faktiskt i dom som har något elakt att säga om den här bloggen. :)

Skrivet av hemligt, 2007-07-27 10:07

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?