En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

NY BLOGGADRESS

http://hero-ic.blogspot.com

Det är den som gäller i fortsättningen, så favorisera den nu och fortsätt läs.

Skrivet av heroic, 2007-12-07

Visa hela (0 kommentarer)

(Tryck på rubriken för hela texten)

Idag är det onsdag och det innebar att det var tisdag igår och att jag kom hem igen.
Sedan i lördags har jag varit i Valdemarsvik och hälsat på, vilket var ypperligt trevligt.

På lördagen så vaknar jag och inser att det är idag jag ska åka iväg till Bella som har födelsedagsfirande på grund av hennes tjugonde födelsedag på söndagen. Jag börjar febrilt att försöka få någon att köpa alkohol till mig eftersom min legitimation har gått ut, vilket inte alls gick så bra eftersom folk krånglade och ställde till det. Till slut fick jag min mamma att köpa skiten åt mig och jag ska nu vara evigt tacksam till henne, åtminstone tills jag får ett nytt leg.
På vägen till HC där jag skulle möta min mamma så tror jag att jag svor minst 25 gånger eftersom allt verkligen gick åt helvete bokstavligt talat.
Med tanke på att jag skulle direkt till Valdemarsvik efter att jag fått min bärs så hade jag självklart fixat i ordning mig färdigt...

Skrivet av heroic, 2007-12-05

Visa hela (1 kommentar)

(Tryck på rubriken för hela texten)

Idag är det den första dagen i december och detta stör mig oerhört mycket, dels för att man vet att snöskiten antagligen kommer vilken jävla dag som helst + att det snart är julafton vilket jag inte ser fram emot för fem öre. Kan folk inte sluta fira jul snart? Vi är trots allt vuxna nu och med tanke på att det är 2000-tal nu så finns det annat att göra och äta, det vill säga sitta vid datorn och äta pizza/hamburgare/kebab/whatever istället för den uttjatade julmaten och Kalle Anka skiten som man redan har sett i 19 år tidigare.

Hur som helst så började jag denna första dag i december med att vara rejält bakfull och det är inte ett dugg smart gjort av mig med tanke på att jag ska fixa saker på stan rätt tidigt och sedan dessutom sitta på en buss till Valdemarsvik som ligger fem mil härifrån för att dricka ännu mer, vilket antagligen kommer resultera i att jag svimmar redan innan jag är framme på grund av åksjuka +...

Skrivet av heroic, 2007-12-01

Visa hela (0 kommentarer)

(Tryck på rubriken för hela texten)

Åter igen så sitter jag i den sitsen då jag har gått och tänkt på hur länge som helst vad jag ska skriva ner i min blogg som jag anser är av viktig karaktär, men med min kända tur som jag alltid har, så har jag självklart glömt bort ännu en gång precis allt som jag har gått och memorerat in i skallen. Jag har alltid gått och sagt till folk att eftersom min morfar hade alzheimers så kommer jag säkert ärva skiten och nu tror jag seriöst att jag har gjort det, med tanke på att jag aldrig minns något längre.

I onsdags så var jag hemma hos Tessi och åt middag samt körde Singstar, det var riktigt gott och riktigt roligt må jag säga, även fast jag aldrig vinner på spel så var jag glad ändå.
Senare på kvällen så fick jag stressa hem därifrån för att möta upp Markus som stod utanför min port och väntade, vilket gjorde mig halvt panikslagen med tanke på min stress som jag fick utsätta mig för och i och med detta så ramlade jag...

Skrivet av heroic, 2007-11-30

Visa hela (0 kommentarer)

(Tryck på rubriken för hela texten)

Det här med att vända tillbaka på sitt dygn har inte riktigt gått som planerat ännu, men jag jobbar definitivt på att lyckas göra det och är i full gång nu. Jag hoppas att jag lyckas!

En sak som jag aldrig kan förstå mig på är hur folk orkar bli sura på absolut ingenting, helt i onödan och sedan dessutom låter det gå ut över alla andra. Det är helt okej om detta inträffar någon gång ibland, men inte jämt. Jag orkar inte med skiten längre och kommer be de som håller på sådär att gå och dö snart så jag slipper höra och se skiten. Dags att inse att vi inte går på högstadiet längre och att det är dags att åtminstone försöka bete sig som folk.

Eftersom jag är cp och som sagt inte riktigt har fått i ordning på mitt dygn så städade jag väldigt tidigt imorse och jag är riktigt förvånad över mig själv, eftersom jag verkligen la manken till och till exempel skurade rent hela badrummet vilket jag trodde att jag aldrig...

Skrivet av heroic, 2007-11-27

Visa hela (1 kommentar)

(Tryck på rubriken för hela texten)

Livet kan knappast bli bättre.
Jag gick och lade mig klockan 2 inatt efter ett samtal med Kiim i telefonen och tänkte att nu kanske jag äntligen skulle kunna komma tillbaka till mina vanliga sömnrutiner igen.
Vad händer?! Jo, här sitter jag klockan 6.30 igen och kan verkligen inte somna om hur mycket jag än försöker, vilket är jävligt irriterande och förödmjukande mot mig.

Hur som helst, det är verkligen bevisat nu att jag faktiskt börjar bli gammal på riktigt och jag ska rada upp en liten lista så även ni kan förstå att det faktiskt är på riktigt;

- Jag är som redan känt en art av årgång åttio och bara det är ju en stor grej.
- Jag har fått ett e-mail med rubriken "Har du problem med potensen? Vi kan hjälpa dig"
- Jag hittade två gråa hårstrån i mitt ansikte vilket är hemskt
- Jag får ont av att böja och sträcka på mig.
- Jag fick ett SMS igår (Ett jävla sms, förstår ni?!) där det stod "Vill du ha hjälp med...

Skrivet av heroic, 2007-11-23

Visa hela (1 kommentar)

(Tryck på rubriken för hela texten)

Natten till idag var helt galen och jag vet inte alls vad som hände.
Hela natten var helt normal och jag satt på msn och i telefon med Jenny, men helt plötsligt när jag till slut lagt mig i sängen och fortfarande hade Jenny i telefonen så började jag andas jätte konstigt med pipljud och svåra andetag och det gjorde samtidigt ont i mitt lilla hjärta och bröst. Jenny frågade Niklas vad jag skulle göra åt mina bekymmer eftersom han kan sådana saker på grund av hans utbildning och jag gjorde allt som han bad mig om, det vill säga la mig på rygg med raklång kropp, drack vatten och så vidare men ingenting hjälpte. Hur som helst så slutade det med att Niklas ringde någon sjukvårdsupplysning som inte ville hjälpa honom eftersom jag bor i Norrköping och de bor i Västerås och det var dit han ringde, så han ville prompt att jag skulle ringa till ambulans, men eftersom jag vägrade så blev han sur och tänkte ringa själv, men jag lyckades dock...

Skrivet av heroic, 2007-11-20

Visa hela (0 kommentarer)

(Tryck på rubriken för hela texten)

Igår var en dag då jag verkligen inte gjorde någonting vettigt, förutom att jag besökte min mamma för att få middag, godis och cash vilket i och för sig inte var dåligt alls.
Senare på natten ringde Jenny till mig och var halvt förtvivlad eftersom hon var tvungen att gå hem den 1 timmes långa vägen helt själv runt fyra på natten, vilket jag förstår henne för eftersom man knappast vill gå någonstans och speciellt inte själv.
Hur som helst så lovade jag att hålla henne sällskap under den timmen, vilket jag också gjorde och detta innebad att jag inte fick sova förränn runt fem och det var perfa tänkte jag, eftersom jag kunde sova länge idag istället.

Alla vet ju vilken tur jag brukar ha för det mesta och det hade jag självklart idag också.
Min tanke att få sova länge gick helt i kras när min mor ringde klockan 13 och väckte mig eftersom hon ville ha med mig till stan för att köpa ny skrivare och en massa skit. Detta var...

Skrivet av heroic, 2007-11-18

Visa hela (0 kommentarer)