En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Heroic

20 November 2007

(Tryck på rubriken för hela texten)

Natten till idag var helt galen och jag vet inte alls vad som hände.
Hela natten var helt normal och jag satt på msn och i telefon med Jenny, men helt plötsligt när jag till slut lagt mig i sängen och fortfarande hade Jenny i telefonen så började jag andas jätte konstigt med pipljud och svåra andetag och det gjorde samtidigt ont i mitt lilla hjärta och bröst. Jenny frågade Niklas vad jag skulle göra åt mina bekymmer eftersom han kan sådana saker på grund av hans utbildning och jag gjorde allt som han bad mig om, det vill säga la mig på rygg med raklång kropp, drack vatten och så vidare men ingenting hjälpte. Hur som helst så slutade det med att Niklas ringde någon sjukvårdsupplysning som inte ville hjälpa honom eftersom jag bor i Norrköping och de bor i Västerås och det var dit han ringde, så han ville prompt att jag skulle ringa till ambulans, men eftersom jag vägrade så blev han sur och tänkte ringa själv, men jag lyckades dock stoppa honom för jag vägrade låta en ambulans komma hit bara på grund av det.

Hur som helst, det gick bra till slut och nu mår jag bra igen.
Stackars Niklas och Jenny som blev oroliga och till och med skvätte en tår - Förlåt!

Idag ville jag sova hela dagen eftersom jag ändå inte har ett liv, men det förstördes självklart igen eftersom några jävla idioter skulle komma in och montera upp ett brandlarm klockan halv fyra. Jag vägrade självklart att öppna dörren när de ringde på, så de gick in själva med deras huvudnyckel och började väsnas när jag skulle försöka sova.
När de till slut hade fått upp brandlarmet och provat det som de prompt var tvungna att göra, så somnade jag om och inte fick jag fortsätta sova hela dagen som planerat ändå eftersom det ringde någon idiot från Halmstad till min mobil och väckte mig klockan sex.
Jag ångrar att jag inte svarade och fick veta vem det var och varför denne person ringer och stör mig i min skönhetssömn.

Skrivet av heroic, 2007-11-20 18:24

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?