En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Heroic

23 November 2007

(Tryck på rubriken för hela texten)

Livet kan knappast bli bättre.
Jag gick och lade mig klockan 2 inatt efter ett samtal med Kiim i telefonen och tänkte att nu kanske jag äntligen skulle kunna komma tillbaka till mina vanliga sömnrutiner igen.
Vad händer?! Jo, här sitter jag klockan 6.30 igen och kan verkligen inte somna om hur mycket jag än försöker, vilket är jävligt irriterande och förödmjukande mot mig.

Hur som helst, det är verkligen bevisat nu att jag faktiskt börjar bli gammal på riktigt och jag ska rada upp en liten lista så även ni kan förstå att det faktiskt är på riktigt;

- Jag är som redan känt en art av årgång åttio och bara det är ju en stor grej.
- Jag har fått ett e-mail med rubriken "Har du problem med potensen? Vi kan hjälpa dig"
- Jag hittade två gråa hårstrån i mitt ansikte vilket är hemskt
- Jag får ont av att böja och sträcka på mig.
- Jag fick ett SMS igår (Ett jävla sms, förstår ni?!) där det stod "Vill du ha hjälp med vikten?"

Sedan finns det en väldigt massa andra symptom som är av stor vikt för min ålder, men jag orkar inte rabbla upp flera för tillfället då jag fått skrivkramp redan (vilket även det är ett bevis).

Det var något som jag kom att tänka på som jag verkligen var tvungen att skriva ner här i bloggen när jag startade, men eftersom minnet sviker (och det är ju självklart åldern) så har jag naturligtvis glömt bort vad detta var.

Förövrigt så är Åke Gren bland de vidrigaste människorna som finns och en vacker dag hoppas jag att jag får ta livet av den karln på grund av hans syn på homosexuella.

Sexuella abnormiteter är en djup cancersvulst på hela samhällskroppen. Herren vet att sexuellt förvridna människor kommer att våldta djuren. Inte heller djuren går fria från människans sexuella behov och branden som är tänd i en människa.

Om homosexualitet är något man föds till och inte något man själv väljer, då har jag väldigt stora problem med hur jag ska förhålla mig till Guds ord. Det skulle vara väldigt grymt om Gud skapade människor med homosexuell läggning och sedan talade om i sitt ord att det är en synd att utöva homosexualitet.

Gudstjänsten avslutades med en inbjudan till den utövande homosexuelle att omvända sig från sin synd och med försäkringar om att Gud älskar syndaren.

Jag ska personligen skicka iväg denna bild till hans e-post adress så fort jag får tag på den.
Jag hoppas att han tar riktigt illa upp.

Skrivet av heroic, 2007-11-23 06:32

Såntdär händer mig hela tiden med, att åldern gör sig påmind alltså. Jag ser mina ålderstecken minst 1 ggn/timmen och det är fan så störande.
Man kanske borde beställa en tid på minnescentralen snart? Eftersom minnet är det som sviktar mest, eller okej inte mest, men jävligt mycket, och det vore tid nog att få bromsmedicin mot alzheimers.

Skrivet av nattah, 2007-11-25 18:45

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?