En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

(Tryck på rubriken för att få hela texten)

Okej, nu var det några dagar sedan jag skrev här och sen sist har det hänt både det ena och det andra vilket resulterar i att jag ändå inte kommer ihåg mycket av det eftersom mitt minne sviker mig 24/7.

I tisdags så pratade jag med Niklas på msn under kvällen och han tog upp att han ville komma från Västerås ett tag och frågade mig hur mycket det skulle kosta med bil (jag har ju kört bil så många gånger liksom så det borde jag ju verkligen veta), vilket senare resulterade i att han försökte få med sig någon som kunde följa med honom. Jag tog det inte så överdrivet seriöst till en början, fram till att han sa att han och Jenny skulle komma om några timmar vilket gjorde mig fett glad eftersom det var hundra år sedan som vi sågs sist och att de tog sig från Västerås och hit bara för att träffa mig mitt i natten kunde ju knappast bli bättre.
Efter många om och men så hittade de iallafall hem till mig och vi konstaterade...

Skrivet av heroic, 2007-11-16

Visa hela (0 kommentarer)

(Tryck på rubriken för att få hela texten)

Igår låg jag i soffan och tänkte på flera olika saker som jag var tvungen att skriva ner i min blogg, men idag har jag självklart glömt bort vad det var som var så viktigt och det har jag gått och stört mig på under hela dagen.

Idag gick jag upp vid halv fem och det var ju knappast ett bra drag från min sida, med tanke på att det är fett svårt att vrida tillbaka dygnsrytmen igen, men samtidigt behöver jag inte bry mig så särskilt mycket eftersom jag ändå aldrig gör någonting om dagarna.
Idag har jag dock uträttat lite ärenden för en gång skull, det vill säga gått och handlat diverse matprodukter så att jag kan överleva resten av månaden och det var minst sagt jobbigt med tanke på det hemska vädret. Vem har kommit på att det ska vara snöstorm i mitten på November?!
Jag ska ändå inte klaga eftersom det är tisdag idag och det innebär självklart att man bänkar sig i soffan tillsammans med Ugly Betty och alla underbara...

Skrivet av heroic, 2007-11-13

Visa hela (0 kommentarer)

(Tryck på rubriken för att få hela texten)

Idag är verkligen ingen dag som jag skulle vilja komma ihåg för all framtid direkt om man säger så, snarare är det en dag som jag verkligen aldrig mer vill vara med om.

Idag är det exakt ett år sen, ja sen skiten och precis vid denna tidpunkt satt vi där och allt var så bra, men nu är det skit och jag är skit och allt är skit. Det är skit och inget annat än skit.
Vad som mer är skit med denna dag är ju självklart att det är såkallade fars dag idag, vilket innebär att man måste höra av sig till sin kära far och det var verkligen ingenting som jag hade lust till, men ett litet sms fick han iallafall och det får han vara nöjd med i några månader nu.

Det enda jag har åstadkommit med den här dagen är att jag har diskat och äntligen tagit tag i saken och rakat mig så jag slipper se ut som en björn, speciellt bra med detta är att jag slipper se de två gråa håren i mitt skägg som jag la märke till idag och ja, jag är...

Skrivet av heroic, 2007-11-11

Visa hela (0 kommentarer)

(Tryck på rubriken för att få hela texten)

Igår var jag ute med Nattah på Republik och det var minsann en spännande upplevelse som vanligt, med tanke på Nattahs oerhört roliga danser och att vi smugglade öl på toaletten precis som man gjorde är man var ung vilket gav mig ungdomens dagar tillbaka för ett ögonblick.

Utgången var inte det enda som hände igår eftersom jag hade en fullspäckad dag (enligt mig själv) som verkligen tog ut på mina krafter.

Först och främst så skulle man tvinga sig upp mitt i natten eftersom tandskitarna är så extremt dumma och ger en en tid till dem klockan 9.20 på morgonen.
Efter en hektisk morgon så stressar jag mig ut mot bussen och det första jag gör är självklart att ramla på grund av att det är så jävla halt och i och med detta så missar jag dessutom bussen som jag behövde åka med, vilket sedan självfallet resulterade i att jag kom för sent till tandskiten.
Ja, sedan ska man ligga där och bli dragen i käften så man håller...

Skrivet av heroic, 2007-11-09

Visa hela (0 kommentarer)

(Tryck på rubriken för att få hela texten)

Eftersom jag skulle till arbetsförnedringen igår så var hela dagen seg eftersom jag enbart hade fått sova tre timmar innan jag var tvungen att gå upp igen.
Jag kom hem och helt plötsligt så hade jag varit hemma i fem timmar och jag förstod inte alls var tiden hade försvunnit med tanke på att det kändes som en halvtimme högst och jag hade inte sovit bort någon tid heller.

Jag lyckades inte åstadkomma så jävla mycket annat än att göra egen pizza, prata i telefon i stort sett hela dagen och naturligtvis bänka mig framför tv:n med Ugly Betty och Desperate housewifes som är ett måste på tisdagar för annars kan man lika gärna sluta titta på tv.

Efter Desperate housewifes igår så gick jag och la mig och det är verkligen inte likt mig med tanke på att klockan var 22 enbart, men jag kände att det skulle vara fett skönt att få sova ut och så var jag som sagt skittrött.
IDAG däremot så börjar dagen med att man är utvilad och...

Skrivet av heroic, 2007-11-07

Visa hela (0 kommentarer)

(Tryck på rubriken för att få hela texten)

Jag förstår inte hur någon kan ha varit så dum att den kom på att det är helt okej att tvinga en stackars pensionär som mig att stiga upp klockan halv åtta på morgonen efter bara tre timmars sömn, enbart för att gå på något meningslöst skit på såkallade Arbetsförnedringen.
HUR kan någon dessutom komma på att idag är en jätte bra dag att ha den där skiten, med tanke på att det regnar ute och jag måste gå hela jävla vägen + att min pappa fyller 45 år idag och även fast vi inte firar födelsedagar på morgonen, så kanske någon kan vara snäll mot mig ändå och låta mig slippa skiten av respekt för min far.

Jag och Jenny bestämde igår via telefonen att vi ska göra pizza idag under dagen och det får väl rädda min dag antar jag, med tanke på att allt som involverar mat, sprit eller cigg går hem fett mycket i min lilla värld och en sak till som kan rädda hela min dag är ju att jag kan passa på att sola när jag är...

Skrivet av heroic, 2007-11-06

Visa hela (0 kommentarer)

(Tryck på rubriken för att få hela texten)

Hädanefter ska jag enbart använda mig av denna blogg och jag kommer dessutom att uppdatera den mycket oftare än vad jag gjorde med den förra.

Igår bestämde jag mig för att börja skriva oftare med tanke på att jag behöver få ur mig saker som jag funderar och stör mig på, istället för att sitta och hålla det inne för mig själv.

Jag går ständigt och funderar på vad fan jag håller på med egentligen. Jag förstår inte varför jag hela tiden går och hoppas på att någonting som inte kommer ske ska inträffa och att det ska bli precis som förut. Jag måste vara helt naiv och dum i huvudet med tanke på att jag på fullaste allvar tror att jag ska stå där en dag och ha fått min vilja igenom.. Idioti skulle jag vilja kalla det om inte annat, med tanke på att jag samtidigt innerst inne vet att detta inte kommer att uppnås.

Jag förstår inte varför människan inte kunde skapas som sådan att den får bestämma själv vilka...

Skrivet av heroic, 2007-11-05

Visa hela (0 kommentarer)