En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

hon_hans bloggis

Fredag den 12 januari 2007. kl. 19.26

Moa Elizabeth Linnea Erikzon Brännlund <--- Inte som alla andra ^^

Idag har jag varit med Joel och Sebbe va me =P Skit kul... =) Jag tkr så mkt om killen... <3 Vi ska nog va igen på Måndag ^^ =)

Ibland finns det ingen jag stör mej på mer än Linus Johansson. Han försöker verkligen tillåme va irriterande. Gör liksom allt för att reta mig tills jag blir förbannad. . . . Usch.. Åh ljuger för mej gör han med. Tror han själv att jag går på att Hulda sagt att han skulle va med oss ?!?!. LOL.

Joel <3<3<3

Har haft idrottsvecka. SUGIGT VÄRRE. Fast bowlingen va Skit kul. Haha. Jag ägde ut alla. Haha. Vann 1 serie och hela spelet + (det BÄSTA) jag slog Benga, ahhaha. Och han värsta skröt innan att han va bäst på att bowla haha =)

Friskis & Svettis, Linedance, badminton och pilates - TRÅKIGT...!

Idag har jag varit GLAD...!

Ja. va juh i stan och sen åkte jag buss och sara & sara åkte bussen så jag hade iallafall några att snacka med =) =) ... Dem skratta och drack haha ^^dem skulle nog in te västervik å parta. haha.

Sen har jag hjälpt mamma med massa grejer., snäll som jag är . haha.

åh, jag fick tårta haha..Emma skulle sluta idag så hon hade gjort värsta god tårta ,, mums =)

Mathilda kmr imon =) Nu e jag nöjd, så länge hon inte ångrar sig igen. Kändes som hon va sur på mej ett tag., hmm. Kmr inte på att jag gjort ngt dumt men men. Kanske inte ens är så.. hehe. Mathilda - min BÄSTA kompis haha ^^ <3<3

Idag kom Micha på vad det betyder när något kommer till kritan haha^^.., gumms, inte för att va taskig men du suger faktiskt rejält på ordspråk. haha. Samma sak med dt där Macke sa om att inte ha alla hästarna i hagen haha. Fast den sög ! LOVE YOU

Skrivet av hon_han, 2007-01-12 20:17

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?