En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
i-hannas-huvud

i-hannas-huvuds bloggis

Ni behöver inte läsa, det är ju bara Hannas tankar.

Hej.

jag har så sjukt mycket att göra. Måste hinna klart jättemycket plugg, och jag hade ju lovat mig själv att satsa. Jag måste fixa den här terminen, slutbetyg och så. det har blivit jättelite dator den här veckan, fast det är nästan skönt. Men jag saknar dig Lisa.

Helg imorgon, känns typ inte så speciellt. jag brukar ju annars vara jättetaggad och så men, nej. jakob är iallfall inte sur, han var orolig i måndags, precis som jag trodde. Han ringade mig på onsdagsnatten och bad om att få hälsa på. vi kokade te och åt skorpor. Vissa människor är underbara, jag är så lycklig att jag har en sån.

Inte för att jag alls vill skryta eller så, men jag verkligen älskar honom. Killar i min ålder är så extremt skilda individer. Vissa leker fortfarade med lego i hemligthet, de som har mognat lite spelar warhammer. Vissa lyssnar på kvinnoförnedrande musik som 50 cent, andra lyssnar inte på musik alls utan spelar bara fotboll.

Nu ska jag plugga kemi och...

Skrivet av i-hannas-huvud, 2007-05-03

Visa hela (1 kommentar)

Gårdagen blev så jävla jobbig. Jag orkar inte vara djup och berätta. Vi tar det rakt av.

Förfest hos Linda. Lite lagom lulliga lyckas vi cykla till campus på universitetsområdet för att chilla vid majbrasan ett tag. Tv sände tydligen därifrån så det var massor med folk och en jättescen. Minns att det var kallt så vi cyklade vidare till nån av Jennys kompisar som hade fest.

Det var ett sjukt stort hus, jag låg på ett golv och spelade gameboy. Alla bytte drickor med varandra och jag tyckte att alla var jättefina. Någon ropade på mig så jag ställde mig upp för att kolla vem det var, men det var ingen som ville nånting så fick jag typ panik och började leta efter den som ville mig någonting. Jättemånga skrattade åt mig men jag var jätterädd och sprang ut på gatan. Minns typ inte så mycket mer. Minns bara att någon drog in mig i huset för att det var kallt ute.

Sen kom Jakob, jag antar att någon hade ringt honom. Han var typ sur på mig (såhär i efterhand kom...

Skrivet av i-hannas-huvud, 2007-05-01

Visa hela (1 kommentar)

Mmmmmmmmm. Skola är nice, INTE. Nu är det slut på skola under en lång tid, alltså 4 dagar.

Ikväll har jag varit för mig själv, sytt lite på en väska. Jag är egentligen rätt patetisk som sittr själv med vodka och njuuter. Men jag älskar att vara ensam nuförtiden, ibland blir folk liksom för närgånga och kryper in under ens skinn (ta det inte bokstavligt).

Jag stavar säkert massa fel coh sånt nu, men jag orkar inte bry mig för att det är endå
fredag jueeee!

Nu har jag inte lust att skriva mer. Kanske sen!

Skrivet av i-hannas-huvud, 2007-04-27

Visa hela (0 kommentarer)

Efter en och en halv vecka "hemma" i Vilhelmina och vår stuga i fjällen har jag landat hemma. Det känns underbart, visst kunde jag åkt hem tidigare men jag behövde nog vara borta ett tag. Det känns plöstligt helt okej att vara hemma, nu när jag inte bor där längre. Svårt tolkat för er läsare som inte känner till mitt liv, men Lisa, du vet.

Skola idag. Fina affischer satt på anslagstavlorna om förstamajdemonstration med vänstern. Jag stod och kikade lite på dom och plötsligt hör jag en röst bakom mig - "Jasså, vänster? Gör slut med din kille nu då, om du är manshatare?" Jävla äckelfjortis. Jag hatar dig E. Jag gav dig en lång utläggning om vad jämnställdhet innebär.

Nu ska jag sova. Hur trött som helst, och Jakob ligger i min säng. Jag är glad. Puss.

Skrivet av i-hannas-huvud, 2007-04-16

Visa hela (1 kommentar)

Vaknade kvart i åtta, panik uppstod. Drog på mig en kjol och t-shirt för att kasta mig upp på cykeln. Anlände till skolan 5 minuter försenad och vad möts jag av? Jo, ett tomt klassrum! ffffuck -vi har ju friluftsdag á la stadsorientering. Det blir till att cykla hem igen för at duscha och dricka te. Vid 11-tiden ringer Linda och undrar var jag håller hus.

Det resulterar i att jag vid lunchtid sitter på rådhustorget med min klass, avnjutandes en riktigt god bönsallad som Kristoffers mamma gjort.

Resten av dagen har jag tillbringat med min Jakob, som förövrigt har grön tunga efter att vi bakat små cupcakes med färgad marschipan. Nu blev jag sugen på tunga, Jakob ligger och sover i min säng, frestande nära datorn. mmmmmmmmmmm.

Jag och Linda tog iallafall massa bilder någon dag här i vekcan. Här får ni se ett smakprov!

Skrivet av i-hannas-huvud, 2007-04-03

Visa hela (2 kommentarer)

Mitt internet fungerar igen efter en veckas krångel. Ville bara få det sagt.

Skrivet av i-hannas-huvud, 2007-04-01

Visa hela (1 kommentar)

Eftersom jag inte blev nöjd med håret så blekteblekteblekte jag och det blev: "bambambam"- PIGGELINFÄRGAT! Fast det syns inte så tydligt på den där blden. Ska fixa som jag hade innan det blå tror jag!

Skrivet av i-hannas-huvud, 2007-03-21

Visa hela (0 kommentarer)

Jo, jag färgade ju håret och piercade mig. Håret blev förjävligt

Skrivet av i-hannas-huvud, 2007-03-21

Visa hela (0 kommentarer)