En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
i-hannas-huvud

i-hannas-huvuds bloggis

Sämsta på länge.

Gårdagen blev så jävla jobbig. Jag orkar inte vara djup och berätta. Vi tar det rakt av.

Förfest hos Linda. Lite lagom lulliga lyckas vi cykla till campus på universitetsområdet för att chilla vid majbrasan ett tag. Tv sände tydligen därifrån så det var massor med folk och en jättescen. Minns att det var kallt så vi cyklade vidare till nån av Jennys kompisar som hade fest.

Det var ett sjukt stort hus, jag låg på ett golv och spelade gameboy. Alla bytte drickor med varandra och jag tyckte att alla var jättefina. Någon ropade på mig så jag ställde mig upp för att kolla vem det var, men det var ingen som ville nånting så fick jag typ panik och började leta efter den som ville mig någonting. Jättemånga skrattade åt mig men jag var jätterädd och sprang ut på gatan. Minns typ inte så mycket mer. Minns bara att någon drog in mig i huset för att det var kallt ute.

Sen kom Jakob, jag antar att någon hade ringt honom. Han var typ sur på mig (såhär i efterhand kom jag på att han nog var orolig), så jag blev ledsen och började gnälla och sa att han var för bra för mig. Grät ohämmat hur länge som helst.

Tror att han tog bussen hem med mig. Han var iallafall inte hemma hos mig när jag vaknade. Vet inte hur jag ska göra nu. Jag kanske borde ringa honom? Jag har aldrig haft en snedfylla somm denna. Misstänker att det inte heller bara var alkohol jag fått i mig eftersom jag minns det mesta jättetydligt. Det känns ju inte heller bra. Jag borde ta det lite lugnare. Jag har spytt idag också, och huvudvärk såklart. Jag borde skärpa mig.

Skrivet av i-hannas-huvud, 2007-05-01 16:12

Jag vet inte vad jag ska skriva, hoppas att du mår bättre! Tack för det fina du skrev till mig på Msn. Jag längtar efter att få prata med dig. Jag tror att vi båda kanske behöver det..

Skrivet av laysaa, 2007-05-05 09:09

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?