En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
i-hannas-huvud

i-hannas-huvuds bloggis

We run trough streets at night, under starlight.

Hej.

jag har så sjukt mycket att göra. Måste hinna klart jättemycket plugg, och jag hade ju lovat mig själv att satsa. Jag måste fixa den här terminen, slutbetyg och så. det har blivit jättelite dator den här veckan, fast det är nästan skönt. Men jag saknar dig Lisa.

Helg imorgon, känns typ inte så speciellt. jag brukar ju annars vara jättetaggad och så men, nej. jakob är iallfall inte sur, han var orolig i måndags, precis som jag trodde. Han ringade mig på onsdagsnatten och bad om att få hälsa på. vi kokade te och åt skorpor. Vissa människor är underbara, jag är så lycklig att jag har en sån.

Inte för att jag alls vill skryta eller så, men jag verkligen älskar honom. Killar i min ålder är så extremt skilda individer. Vissa leker fortfarade med lego i hemligthet, de som har mognat lite spelar warhammer. Vissa lyssnar på kvinnoförnedrande musik som 50 cent, andra lyssnar inte på musik alls utan spelar bara fotboll.

Nu ska jag plugga kemi och konsumentkunskap. Det känns iallafall som att jag pluggar till någon nytta eftersom jag har viljan att lära mig. Det tackar jag koffeinpiller och kaffe för.

Skrivet av i-hannas-huvud, 2007-05-03 22:01

Jag är med glad att du har en sådan där underbar människa. Jag saknar dig också förresten. Väldigt mycket. Men ta skolan i första hand du, jag finns ju trots allt kvar.

Skrivet av laysaa, 2007-05-05 09:11

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?