En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
i-hannas-huvud

i-hannas-huvuds bloggis

Ni behöver inte läsa, det är ju bara Hannas tankar.

Skorna som en gång varit klarröda liknar numera tegelfärgade tygbitar och hans blick är riktad nedåt. Han vet inte riktigt var han ska ta vägen. Varm ånga stiger från asfalten längs gatorna, sådär som det ser ut strax ovanför en eld. Kanske brinner det i hans hjärta?

I fylleparken sitter människor, helt ovetande om vad som hänt där i gräset kvällen innan. Det hörs dialoger, trialoger och telefonsamtal som skulle kunna förvrängas till monologer. Sedan finns det de som är tysta, de som bara nickar och håller med, inte vågar göra motsånd. I parken finns ju självklart även njutarna, soldyrkarna, de som lyxar till tillvaron med 15 minuters extra lång lunchrast.

Nu har han lyft blicken. De röda skorna matchar inte naturens fräscha färger. Hans skor matchar hustaken. Hustaken som får stå emot allt, 365 dagar om året. Betyngande snö, piskande regn, gassande sol och fåglar. Han själv matchar varken någon eller någonting.

Från en parkbänk hörs plötsligt kluckande...

Skrivet av i-hannas-huvud, 2007-03-14

Visa hela (2 kommentarer)

Lisa, handbojorna funkade!

The Ark är underbara, visserligen är låten lite sämre än deras tidigare men de var i särklass bäst under gårdagens tävlig. Sen körde jag värsta konstiga segerdansen när dom vunnit. Typ som om jag ätit massa koffeinpiller, druckit en liter cocacola och tagit Lyserg-Säure-Diäthylamid i frimärksformat. Jag sprang ut på balkongen och skrek YESSSSSSSSSS. Sen gick jag in och skrattade åt mig själv.

Jag tror att Jakob blev lite rädd för mig eftersom han anser att melodifestivalen är ett meningslöst tidsfördriv som skadar hjärnan. Jag kan nästan hålla med, bortsätt från Arken då.

Nu ska jag äta Lasagne som jag fått av min moster, för jag orkar inte laga mat.

Peace!

Skrivet av i-hannas-huvud, 2007-03-11

Visa hela (1 kommentar)

Well well, dagarna kryper inte direkt fram. Tiden går så otroligt snabbt. Kanske känns det bara så för att jag varit ledig hela veckan. Sjukt härligt!

Jag saknar min Jakob. Men jag pratar med honom i telefon varje dag, han säger att han mår bra. Men jag vet inte om han talar sanning. Jag har en känsla av att han är ledsen, kanske saknar han mig. Fast nu lät jag lite väl självgod. Jag vet att han har varit deprimerad hela vintern. Fast han har inte tagi ut sina depressioner på samma sätt som jag. Han har spelat ut sina känslor på gitarr. Låter kanske lite töntigt, vad vet jag. Det är iallafall underbart vackert, att höra hans låtar är som att krypa in under hans skinn -komma jättenära. Jag tror inte att det är många som fått göra det. Älskade Jakob. Kom hem nu, inte imorgon. Jag vill inte somna ensam.

Jag har saknat Lisa också. Lisa, du är som en glädjekick i mitt liv. Vi känner inte varandra särskilt bra, men vi förstår varandra. Du är viktig för mig. Det är så...

Skrivet av i-hannas-huvud, 2007-03-09

Visa hela (1 kommentar)

Jag fick ett brev, ett riktigt brev med frimärke. Ett vykort ifrån längesen, då framtiden var vår. Och som du skrev om din spaning efter friheten. Ord bevingade som fjärilen och jag tror att jag förstår.

Nu citerade jag Kent, och det gjorde jag helt rätt i. Jag fick nämnligen en riktigt brev med posten. Det var från min bror. Han skriver på halvtaskig svenska men mestadels på engelska. Jag saknar min brorsa, han bor i Frankrike, men enligt brevet ska han slytta till London i vår. Om jag skulle beskriva min bror så skulle det nog bli som en drogfri Pete Dorothy. Dom är rätt lika, och om min bror nu dessutom blir britt så blir likheten ännu större.

Nu är jag riktiggt taggad på sommaren. Hur skönt vore det liksom inte att kunna sitta halvsliten på ett festivalområde och vara omgiven av glada, lyckliga och förväntansfulla människor. Rätt dyrt med festivaler och resor dock. Så det blir till att spara pengar.

Nu ska jag koka lite fattignudlar och riva morötter. Men...

Skrivet av i-hannas-huvud, 2007-02-20

Visa hela (1 kommentar)

Idag gör det ont i-hannas-huvud. Jag har mest sovit hela dagen. Ni får inte tro att jag har hamnat i en skolkperiod igen, jag är inte ens lite deprimerad, bara förbannat sjuk.

Nu orkar mina ögon inte ta emot bildskärmens starka ljus. Ska nog sova lite till. PUSS.


Skrivet av i-hannas-huvud, 2007-02-19

Visa hela (3 kommentarer)

Inte min film, men jag var där. Snart ett år sedan.
Oj vad man kan sakna ett tillfälle.


Skrivet av i-hannas-huvud, 2007-02-17

Visa hela (0 kommentarer)

Lite bakis idag, dock inte så farligt. Lyssnade på underbara Jamie T hela natten. Det minns jag och det var fint. Jakob sov här, fast han drog nyss. Det var ganska skönt. Jag kan behöva lite tid för mig själv ibland.

Ikväll blir det nog att vara hemma och ta det lungt. Jag blev medbjuden till min mosters pojkvän på "familjemiddag". Vi får väl se hur vi gör. Tomas som han heter är iallafall helt okej, och kanske till och med bättre. Han lyssnar på bra musik och har 4 gitarrer i sin lägenhet, men jag tror att han ska flytta ihop med min moster när jag har flyttat.

Jamie T föressten - han har riktigt sköna texter! Se bara:
If you've got the money
I think it would be funny ah ah oh
To take your girl and spend a bit of your cash for me
Cos' then she might be happy
No longer lonely ah ah oh
And I could take her out the next day for pretty much free

Puss.

Skrivet av i-hannas-huvud, 2007-02-17

Visa hela (0 kommentarer)

Jag hittade en partybild från förra helgen. Mjaaoooowwie. Tjejen som som gungar i sex-repen (don't know what the real name is) är väldigt söt, Viola. Hon till vänster heter Linda, hon verkar också snäll. Hon på sängen har jag ingen aning om vem det är. Det var en fin fest.

Skrivet av i-hannas-huvud, 2007-02-15

Visa hela (1 kommentar)