En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
i-hannas-huvud

i-hannas-huvuds bloggis

Ni behöver inte läsa, det är ju bara Hannas tankar.

Igår var alla hjärtans dag. Jag har alltid hatat konceptet, vilket jag nog fortfarande gör. Jag har dock aldrig fått så mycket av just kärlek på alla hjärtans dag som jag fick igår.

Jag somnade runt tre-tiden på grund av massa skolarbete och vaknade vid lunchtid av att det ringde på dörren. FUCK tänkte jag och det slog mig att det var min svenskalärare som var arg för att jag försovit mig.

Jag hoppade i ett par joggingbrallor och drog på mig ett linne för att öppna dörren. Gissa vem som stog där? Just det, Jakob. Min söta, älskade Jakob som jag knappt kännt i en månad.

Jag ville stanna hemma och mysa men han tvingade mig till skolan vilket var ganska bra eftersom att det var kärlekstema på skolan, och gratis fika.

Fjortisfrida i 9c fick föressten så hon teg. Hon är jävligt kär i Jakob har jag märkt. Han hatar dock till min stora fördel henne. När vi satt i caféterian så kysste han mig, länge mitt framför fjortisfrida. Hon kan känna sig ägd....

Skrivet av i-hannas-huvud, 2007-02-15

Visa hela (0 kommentarer)

Kanske var det slumpen eller ödet eller kanske bara jag.

Imorgon är det alla hjärtans dag. Jävla överskattade skit. Om man älskar någon ska man visa det varje dag och inte bara en gång om året genom att köpa geléhjärtan för 30 spänn och en bukett rosor från Staiol.

http://www.aftonbladet.se/vss/malmo/story/0,2789,998758,00.html
- ujuj vilkenfin idé iochförsig.

Idag var en bra dag. Jakob pussade och nafasde lite på mig med det där har du redan hört Lisa. Ingen annan är endå intresserad, om ens du?

Nu ska jag ta mig en avocado - världens bästa uppfinning! Hejs!

Skrivet av i-hannas-huvud, 2007-02-13

Visa hela (2 kommentarer)

Hela dagen har jag lyssnat på Anna Ternheim. Hon är verkligen en beundransvärd människa. Hon har släppt två album där varje låt varit underbar. De flesta album brukar bara innehålla tre till fyra låtar som ger en rysningar, men Anna har verkligen lyckats.

Jakob var förbi idag, han gav mig en varm kram och tyckte att jag skulle föjla med till hans fasters lägenhet. Fastern är i Paris så han hade lovat att vattna blomkruksfanskapen. Blommor är ofta vackra och trivsamma men hon hade de fulaste växter jag någonsin sett. Vatten krävde dom hursomhelst.

Vi passade på att dricka lite espressokaffe när vi endå var där. Fastern hade en såndär lyxmaskin som säkert kostade flera tusen. Sen bara råkade vi öppna hennes skafferi, där det bara råkade ligga ett kakpaket.

Imorgon är det skola. Bara att bita ihop.

Godnatt.

Skrivet av i-hannas-huvud, 2007-02-11

Visa hela (4 kommentarer)

Aldrig, aldrig, nej aldrig troddde jag att jag skulle skriva en blogg. Det var säkerligen inte en orginell öppningsfras i det här sammanhanget. Människor ska alltid berätta vad dom inte trodde de skulle göra när de väl gör det. "Hrmm, jo, jag är ju ingen bra talare men...".

Människor är fega, inte alla, men de flesta. Jag tycker man har en skyldighet att fega lite ibland. Annar skulle man bräcka alla människor och få resten av världen att gå in i väggen.

Klockan är mycket, jag är uppspelt över att jag just fått reda på att jag har en lägenhet att flytta in i runt månadsskiftet. Jag börjar bli flummig. Nästan röksugen, men Hanna ska inte röka.

Den här bloggen drar nog inga fler läsare än dig Lisa, om ens dig. Det gör detsamma.

Nu ska jag gå och hälla upp lite Koskenkorva, men ytterst lite. Jag lovar. Nästa inlägg ska bli lite mer avancerat och innehållsrikt. Vi ser det här som ett test.

Över och ut!

Skrivet av i-hannas-huvud, 2007-02-11

Visa hela (1 kommentar)