En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

ida65s bloggis

En liten pojke springer på en landsväg. Det är en varm sommardag. Pojken är inte mer än sju år. Han springer så fort han kan, han har så mycket energi att den aldrig verkar ta slut. Han springer ut på en äng och rullar sig i det höga gräset, han gör kullerbyttor, det bara spritter i hela honom. Alla som ser honom bara tittar och ler. Det är som all hans energi sprider sig med vinden. Han springer upp på landsvägen igen och fortsätter springa tills han kommer fram till en sjö. Man kan se i hans blick att hela han är lycklig. Han springer ut på bryggan och dyker rakt ner. Han leker i vattnet, gör volter och kullerbyttor, springer upp på land igen. Ut på landsvägen igen, nu med helt genomblöta kläder, men som om det skulle hindra honom från att fortsätta. Han springer tills hans kläder torkar. Han springer ut i en hage full av hästar, slänger sig upp på en och galopperar vidare. Hans ljusa hår flyger i vinden. Det är som att ingenting kan komma i hans väg. Han hoppar av...

Skrivet av ida65, 2006-11-12

Visa hela (3 kommentarer)

Vi i socialdemokraterna tycker att det är viktigt med kultur, kultur i olika former ger människan och livet mer värde helt enkelt. För att göra det enkelt för dom som håller på med kultur att nå ut till en bred publik vill vi ha fri entré på alla museer. Det leder till en bredare publik och att fler får chansen att uppleva fin kultur. Faktum är att museebesökarna har ökat med dubbelt så många som innan och det tycker vi är jätteroligt.

Vi vill även att det ska märkas att i Sverige bor människor från hela världen som gärna delar med sig av sitt hemlands kultur. Det vill vi ta vara på. Vi socialdemokrater tycker att det är självklart att det ska finnas utrymme för kultur i hela landet, som till exempel bibliotek, teatrar, biografer, museer och scener för musik och dans. Vi vill också göra en satsning på barnkulturen och göra fler museer i Sverige.


Digital Tv
Grundläggande för oss socialdemokrater är att alla medborgare ska ha tillgång till ett tv-utbud med...

Skrivet av ida65, 2006-09-22

Visa hela (2 kommentarer)

Skrivet av ida65, 2006-09-04

Visa hela (0 kommentarer)

dethär är mitt första bloggis inlägg, skojigt värre! nu sitter alla inne på bloggis och försöker fatta hur det funkar. nu ska jag lägga till en massa vänner här också, skriver snart igen. puss!

Skrivet av ida65, 2006-09-01

Visa hela (4 kommentarer)