En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

idali

din ord i natten är det enda som når in

flyttade upp till båstad i söndags, känner mig riktigt stadgad och har verkligen invigt sängen på riktigt nu. känns skönt. alla är hjärtligt välkommna. jag och fanny invigde lägenheten i måndags genom om att ta några glas vin och dansa till johnossi. väldigt mysigt får jag säga!! kilade hem igår för att spela match och ja, vi vann med 1-3 mot torp. fuck yoouu all. haha! ska åka upp nu igen för att träffa louise och therese. min små älsklingar! äntligen. ikväll blir det fest? eller? tycker jag iallafall :D pusspåre.

Skrivet av idathomsen, 2008-08-20

Visa hela (0 kommentarer)

vaknade imorse på verkligen rätt humör. mega glad och lycklig, och bättre blir det när hc kommer tio minuter efter jag bestämmt mig för att somna om. du är underbar raring. ska snart kilaiväg med mamma och hc och shoppa lite på väla och ikea. ska bli nice, perfekt väder för shopping. hoppas inte hela sverige tycker det bara. kommer jag få som jag vill raring? i like it. fuck me beautiful.

Skrivet av idathomsen, 2008-08-10

Visa hela (0 kommentarer)

jag saknar dig ;/ har inte så mycket mer att säga..

Skrivet av idathomsen, 2008-08-08

Visa hela (0 kommentarer)

jag känner mig lite ensam ikväll, och på toppen av allt har jag feber. dessutom har jag varit så jävla sentimental hela dagen. detta går mig på nerverna. men det känns som jag på sistonde brytt mig så mycket om annat att jag inte haf tid att tänka på mig själv. till och med sömn och aptit har försvunnit. det var bara några sekunder ifrån att jag skulle slippa allt detta. hade tänkt äta lite ben&jerrys och kolla på coyote ugly nu. love that movie. ps, i miss you!

Skrivet av idathomsen, 2008-08-07

Visa hela (0 kommentarer)

nu orkar jag snart inte bry mig mer. jag försöker så gott jag kan, har gjort. blir det inte bättre så får du stå på din egen hand. tråkigt och sorligt nog. det kommer bli stelt. det vet du också. du väljer med omsorg det vet jag. men raring, jag då? jag som har brytt mig till 100 procent. don't leave me?

Skrivet av idathomsen, 2008-08-07

Visa hela (0 kommentarer)

dagen har varit soft, hc och jag hjälpte mamma och städa lite. min garderob är fortfarande sönder och nu kanske det inte blir något falkenberg på söndag. attans. längtade så. men ja, det kommer när det kommer. ganska trött nu efter att ha varit uppe och gjort saker sedan nio imorse. var och handlade lite nytt till garderoben som fortfarande måste lagas. så just nu har jag kläder överallt. speciellt i soffan och sen har jag fått in en sak som man hänger kläderna på också. jaja, iallafall det har hänt mycket idag. jag är helt i extas. this is fucking great.

Skrivet av idathomsen, 2008-08-07

Visa hela (0 kommentarer)

jag har länge funderat på att tatuera mig. vart vet jag ej dock, men jag vet att jag vill ha ett dint ordspråk eller uttryck av något slag. och innan visste jag precis vad jag vill ha för ordspråk. ett som jag aldrig hört innan. men gud vad det var vackert. det säger så mycket på ett så udda sätt. nu vet jag inte längre om jag vill tatuera mig, men fortfarande är det lika vackert. "every song end, but is that a reason not to enjoy the music?" oh, gosh, i love it.

Skrivet av idathomsen, 2008-08-06

Visa hela (0 kommentarer)

attans, feg som jag är blir jag ibland lite sur på mig själv. för att jag inte vågar, vad det nu kan vara, säga vad jag tycker eller dylikt. Måste försöka förbättre mig på den punkten. jag vet dessutom att jag lätt blir påverkad för lätt. av någon annan. eller ja, att jag lätt fastnar för en person riktigt snabbt, innan man liksom känner varandra. efter och bara ha pratat några enstaka gånger. måste nog bättre mig på den punkten också om jag nån gång kan bli nöjd. finns inget och hoppas för. mer än för din skull. inte för att jag gör det, för jag är en sådan hemsk männsika som tycker att skadeglädje är den sanna glädjen. Något jag dock inte ska ändra på!!

that's it. get over it, the world is'nt falling apart, thought it feels like it. good luck honey.

Skrivet av idathomsen, 2008-08-06

Visa hela (0 kommentarer)