En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
iiiidan

iiiidans showroom

Jag är då, som du kanske redan har listat ut, Ida.. 18 år och från det enligt mig tråkiga Uppsala. Själv föredrar jag det 'goa' Götet och åker dit så ofta jag bara kan. Pluggar samhälle med inriktning idrott och boxas på fritiden då jag inte umgås med mina vänner som ständigt finns vid min sida.. Skulle jag beskriva mig med tre ord så skulle de orden vara; galen, generös och ärlig!

jahaja hur ska man börja denna dagen då?! har suttit hela morgonen/dagen i en rättssal i Domstolen, Uppsala och lyssnat på en rättegång.. Jag var så nervös innan även fast ingenting handlade om mig, men det handlade ju om personer i min närhet så antagligen därför..
Det kändes ganska obehagligt ibland då man tänkte vad efterföljderna kunde bli.. eller kan bli för domen kommre inte förräns nästa tisdag.. bara hoppas på det bästa då!

sen var jag till banken och äntligen fixade jag ett VISA-kort så nu ska det nog bli bra va =)

nej nu blir det snart duschen sen sängen.. goodnight all of you

Skrivet av iiiidan, 2006-10-23

Visa hela (1 kommentar)

Jag kunde verkligen inte bli mer sårad och besviken

Skrivet av iiiidan, 2006-10-22

Visa hela (0 kommentarer)

varför känns det som att jag inte ens betyder någonting för dig längre? Det gör lika ont i hjärtat varje gång jag tänker på allt som varit och hur bra det egentligen kunde ha blivit, om saker och ting hade varit annorlunda.. Men det värsta är ändå att jag aldrig kommer kunna sluta tycka om dig, aldrig sluta tänka på dig eller undra hur det är med dig och vad du gör. Du har något speciellt som jag alltid kommer att dras till, oavsett om jag vill det eller ej..

Jag vill bara att du ska tänka på mig och tycka om mig för den jag är, vem jag än är men just nu känns det så himla långt bort.. Det känns som att du försöker att glömma bort en liten del av mig för varje dag som går. Och det gör så ont..


Vad var det som hände ?


Skrivet av iiiidan, 2006-10-22

Visa hela (0 kommentarer)

Då jag kom på att det inte fanns så jättemycket plus på kontot stannade jag hemma framför tv:n och myste med en kompis och åt lite nachochips! Det var skönt att bara vara..

Det är så mycket materiella ting som jag behöver just nu men som jag inte har råd med. Jag behöver en vinterjacka, nytt snowboardställ, en ny iPod och massa andra småsaker.. Jag vet inte hur jag ska ha råd med allt bara..

Jag ser verkligen fram emot Vemdalen -06, jag vet att det är jättelångt kvar tills det bär av men det kommer att bli så grymt bra så det finns inte! :)

Skrivet av iiiidan, 2006-10-22

Visa hela (0 kommentarer)

nu har jag äntligen kommit igång med denna bloggen, ska vara duktigare på att fortsätta denna gången, känner att jag behöver skriva av mig allt elände som händer runtomkring ;)

Gårdagen då.. Började som vanligt fredagsmorgonen med ett riktigt jobbigt pulspass på Friskis & Svettis. Kände mig inte alltför pigg på att gå upp när kl. ringde 7.00 och det var kolsvart ute, men jag kämpade mig upp ändå.
På kvällen var det dags för biopremiär, Djävulen bär Prada, och med mig som sällskap hade jag min käre vän Malin. Tyvärr, eller tyvärr, men boken var mycket bättre än filmen. Brukar väl vara så.. det fortsatte till Red Room för mat och en vinflaska och det blev så ända till 2.20 bussen gick hem..

Redigt trött gick jag upp kl 15 och kirra lite frulle, jobbigt var det.
Funderar på om det bär av till Platina ikväll, men jo jag tror det!

Skrivet av iiiidan, 2006-10-21

Visa hela (1 kommentar)