En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

ikgp97s bloggis

Återigen match,,,,, 10 killar til start mot ett taggat emtunga....
Solen sken å värmen var riktigt påträngande. mycke vatten fick vi ladda med.
Väl avspark så var vi inte riktigt på topp, sega ben, inte de där lilla extra som vi är bortskämda med, men de var säkert värmen.
vi tog ledningen med 1-0 och med de gick vi till vila, andra halvlek startade vi lite bättre, och efter ca 10 min började vi komma igång igen, då kom rullet och då oxå målen, 5-0 slutade matchen och de är ett helt OK resultat i en match där vi gjorde va vi skulle men som vi också har endel till att plocka fram när vi behöver de. Bra jobbat killar, vi kvitterar in en seger och solar oss i solen ända till onsdag då tränar vi igen. Glöm inte drick mycke nu, varje dag!!!!
Nästa match hoppas vi på ännu piggare killar och aningen svalare väder:)

Skrivet av ikgp97, 2008-06-02

Visa hela (0 kommentarer)

Ny Match, efter Nossebro ställde upp och flytta matchen pga att vi inte hade spelare nästa vecka så var de dags igen.
När vi kom till Nossebro möttes vi utav en väldigt hemtrevlig å fin anläggning.
De blir en härlig atmosvär att spela i en sån miljö.

Sammla laget i omklädningsrummet, diskutera laget, och hur byten skulle gå till.
Vi visste Nossebro var ett bra lag liksom alla som vi kommer att möta iår. de är tufft att spela P12 serie.

väl igång så drog matchen i väg i rasande tempo 1-0 till oss efter knappt 2 min....
1-1 efter 3 min...
sedan la nossebro på ett massivt tryck i ca 10-15 min men vi stod emot.
istället så fick vi loss bollen å starta ett vällbyggt anfall å satte 2-1... de va lite proppen ur å de släppte lite för oss och vi började hitta spelet igen... första halvlek vann vi med 5-1
andra halvlek gjorde vi ett par små justeringar å spelet fungerade i de närmaste perfekt.
bra rull och bra jobb på alla, våra backar storspelade å målvakten var...

Skrivet av ikgp97, 2008-05-16

Visa hela (0 kommentarer)

Så var de dags igen, nu avlöser matcherna varandra, S Härene hade vi hört var ett ganska bra lag.
En blåsig lite små kall kväll och vi gick samlade ut till match, skärpan var inte helt som vi är vana vid, kände inte den riktiga gnistan i grabbarna, nerver? trötta? ingen anning.
Väl match start och vi märkte ganska snart de inte skulle bli någon enkel match de här, men inte heller att vi var chanslösa, efter några minuter så lyckades vi göra 1-0 och man kände ett visst hopp. Man såg på killarna att de hade inte riktigt samma presition i passnignarna och inte heller samma hårdhet i dom, men tänket fanns där, och de gav hopp. Efter ett starkt match å ett otroligt jobbannde som vi inte sett på länge på alla håll, vi stod upp jätte bra med hela laget i försvar och anfall, sånt gillar vi.. mycke bra fotboll....
vi tog en lednign med 3-0 men s härene gav inte upp och reducerade till 3-1 så de blev bra tryck i slutet på matchen, men att vinna en sådan här match med 4-2 är...

Skrivet av ikgp97, 2008-05-13

Visa hela (0 kommentarer)

SÅ nu är de dags att starta här igen, lite dåligt uppdaterat de sista tyvärr men tiden har inte räckt till.
Vi hade en egen Cup Sprotringen Cup, där vi tog hem ett brons. Återigen efter match om 3:dje pris mot Råda som alltid bjuder upp till bra matcher.. bra genomförd cup och gav förhoppnigar för serie spelet frampå.

Så Äntligen va de dags....... Seriepremiär mot Vedum, borta match...
laddade åkte vi till Vedum och solen sken jätte fint på deras fantastiska anläggning, så trevlig å fin att man blir avundsjuk, så man önskar alla ska få ha de.
Nervöst så klart, första matchen i serien P12...... hur ska de gå, vi e ju bara 11 år....
Målsättningen som alltid är att göra en bra match och att en förlust är ok om man bara gör sitt bästa och jobbar för laget. Med den inställningen gick vi till avspark....
Spelet fungerade bra och grabbarna hittade varandra direkt ute på planen, så ska de se ut.
Bra slit och laganda gjorde att vi fick ledningen ganska snart, i...

Skrivet av ikgp97, 2008-05-05

Visa hela (0 kommentarer)

December månad hade precis börjat, hur kan man som bäst börja en jul månad... Jo självklart genom att spela fotboll....
samling osm vanligt vid ishallen, idag såg man inga killar alla var väl gömda i sina bilar de regna... i samlad trupp vi starta konvojen å for till vara laddade för finalspel i Alléhallen.
väl framme började vi laddningen och uppvärmningen, vår stora utmaning var nu att komma igång i första matchen vilket varit vårt stora problem hela året.
Vi lyckades, 0-0 mot levene/skoglund vid fulltid, sudden i 5 min inget avgörande.........nerverna började krypa,,, dags för straffar, 5 straffskyttar redo..nervösa och spända. 3-3 efter straffarna, nu suddenstraffar.... Hjälp,,,,, Men de räckte med 1 som tur var, VI VAR I FINAL............
glada uppspelta gick vi in i omklädningsrummet, firade segern i några minuter och började sedan samla oss igen.....Vara skulle vi få i finalen...
blev en lång väntan, förseningar pga att andra matcher också gick till...

Skrivet av ikgp97, 2007-12-04

Visa hela (0 kommentarer)

Nu har vi gått in för vintern.
träning en gång i veckan, med målsättning att spela ekorrecup inomhus.
när cupen väl nådde sin dag åkte vi iväg i samlad trupp med hela laget, jätte kul att även grabbarna som spelade hockey kunde vara med.
En trevande inledning mot levene/skogslund och en snörplig förlust med 1-0....de andra matcherna spelades och man såg genast att de krävs mycke för att gå vidare i denna grupp,
lite taktigk snack, små justeringar i laget och dags för att tasig ann Vara,
taggade killar gick ut på planen för att möta vara, som hade vunnit sin första match stort.
Grabbarna visa vilka som bestämde på planen. lät aldrig vara få komma in i matchen.. och vi gick ifrån den med en seger. sista matchen mot vedum var avgörnade för hur vi skulle placera oss i gruppen. vinst med 2 mål eller mer gav oss grupp seger.. och de klara vi.
blev en kvarts final seger mot saleby trässberg Norrahärene och sen bara hem och fira i en vecka för att sen åka till Alléhallen...

Skrivet av ikgp97, 2007-11-30

Visa hela (0 kommentarer)

Gott nu är tärningen igång igen och vi har redan varit i väg på en cup.
Måste tacka er spelare för hur ni uppför er, ni är helt underbara att ha hand om på cuper. Tror inte något annat lag kan sköta sig så här bra en hel dag. då är de extra kul att vara ledare.

Men vi spelade väl lite matcher också eller? Å så vi spelade, å så vi jobbade, med lite tur hade vi kunnat nå ända fram. Men att komma 3:a ska ni veta de är itne dåligt! vi hade Åmål de sista men fick inte in bollen och vänersborg vet vi vi kan slå, de har vi gjort förr, så vi vet vi är bra.

stå på er, träna, kämpa och ligg i ska ni se vi snart är i en final eller iallafall kan fortsätta göra fina resultat.
Och framförallt ha kul, för visst är de kul!

Skrivet av ikgp97, 2007-08-13

Visa hela (0 kommentarer)

Å äntligen dags för årets Lithells, hur ska detta gå?
första Gräscupen i 7-manna spel...
samling 7,30, 12 trötta spelare i ett omklädningsrum, spända å nervösa. Det är förvånadsvärt tyst.
Snart dags för första mathcen.. Trollhättans Bois, nerverna kryper i många å toa besöken avlöser varandra. blev en tuff match där vi tog ledningen men övertyga inte alls i spelet, lite inkörning kanske av nya spelet som inte fungerade helt 100 men de löste sig å tack vare bra målvakt så tog vi med oss en seger här.
andra matchen väntade Vara, på en plan där vinden spelade ett spratt, ännu mera nervösa grabbar, men åter igen tog vi ledningen och spelmässigt var de hel ok, med tanke på vinden.
Vara reducerade i andra halvlek på straff och pressade på aningen mer då, men vi höll undan och gick därifrån med vår andra seger för dagen.
nu väntade Heimer, de vi fruktade skulle bli gruppspelets tuffaste match.
Tror att alla kände nu får vi gå ut och kämpa, nerverna belv...

Skrivet av ikgp97, 2007-06-17

Visa hela (0 kommentarer)