En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
imsan

ska kanske skriva om drømmar istællet før verkligheten

nyår var en hit som slutade i katastrof, før min del iaf, och før trines eftersom det var hon som fick følja med till legevakten :)
min fantastiska klantighet slutade med ett lila gips runt handen och en veckas sjukskrivning.

om man kanske undrar var jag gør uppe mitt i natten eller på morgonen så ær det før att jag och trine kom på vid 00.36 att det kanske var lika bra att inte såva eftersom jag ska upp klockan 5 før att hinna med allt innan jobbet.
det kanske låter som en helt størd grej, men ganska kul, just nu lagar trine frukost och jag har tænt en brasa, fort føljer :)

Skrivet av imsan, 2008-01-10

Visa hela (0 kommentarer)

efter att ha jobbat klart fredagen före jul så var det dags för mig och blom och sätta oss på tåget och slutdestinationen skulle självklart vara en riktig jul i växjö med sin familj hos farmor och utan snö, precis som det brukar. en ny grej som jag, min bror och min faster kom på var att twister är ett underhållande spel.

mer om spel är de spelkvällar jag och basse har haft, självklart har vi inte suttit ensamma och spelat alfapet hela kvällarna fast att vi försökte det med, men vi gav väl upp när orden inte blev helt riktiga :P "så det kan låta" blev det mer av under två kvällar av falsksång, dels för att min kära mor ställde upp och var med, sen har jag lärt mig att basse är en stjärna på att nynna "rulla in en boll och låt den rulla". :)
tack basse för att du gjorde dagarna lite mer händelserika!

(denna sista del kommer det inte att förekomma vissa namn i fall det skulle vara så att någon som inte borde läsa detta läser det ändå) :)
självklart har jag...

Skrivet av imsan, 2007-12-31

Visa hela (0 kommentarer)

Dom vill försvara en lag för dom slår sig
Förklara för mig för jag kan inte förstå
Dom har handskar på, illa kan det gå
Hjärnskador kan dom få
Vi kan inte bara stå och se på, när dom pucklar på
När nån blir slagen gul och blå
Vi kan inte bara stå och se på, för illa kan det gå
Men när barnen trampar på minor i Angola
Tänker vi då att det kan dom tåla
Bryr vi oss inte mer än så?
Förklara för mig för jag kan inte förstå
Han vill ändra en lag för att slippa nån skatt
Förklara för mig för jag kan inte förstå
Han har vitaste kragen, mat i magen, makt över lagen
och av makt betagen och bedragen
Äger tv-bolagen, är på mittuppslaget med lättklädda flickor
Pengarna från scoopen hamnar i hans egna djupa och giriga fickor
Men när människor inte har vatten för dagen bryr vi oss ändå om bostadsbidragen
Bryr vi oss inte mer än så?
Förklara för mig för jag kan inte förstå

nær man tænker efter så ær texten så sjukt sann. bryr vi oss...

Skrivet av imsan, 2007-11-06

Visa hela (0 kommentarer)

egentligen tycker jag inte att en dag som denna ær værd att næmna, men det finns stunder i livet tillochmed nær man ligger i sængen och ær magsjuk som kænns bra.

ær hon galen tænker tænker sækert ni som læser, hur kan något kænnas bra nær man ær magsjuk?

visst ær jag lite galen, en av mina många egenskaper som jag faktiskt tycker om :)
men tænk er sjælva att vakna upp inse att man faktiskt kunnat behålla det lilla man har fått i sig och på något konstigt sætt inse att snæckorna i øronen till ipod:en førtfarande sitter i efter allt vridande och vændande i sømnen, med en blandning av snook/kaptenröd/timbuktu/ensaligblandningavthe.oc

kan ju førsøka se det positiva i det negativa, jag håller ju på att bli frisk :)

Skrivet av imsan, 2007-10-29

Visa hela (0 kommentarer)

just nu ligger jag på soffan och kænner mig svag, efter att mina systar smittat familjen med magsjuka så tror jag snart att det ær min tur att ha spannet hos mig i natt.

efter gårdagen utgång med trine som snællt stællde upp och føljde med mig till betong før att dricka øl och ha kapten rød på scen, så tror jag inte att det jag kænner i kroppen ær bakfylla. :(
vi børjade kvællen med att dricka vin i pepsie max bægare springande från jobbet før att få en smakbit av førfest, eftersom bjørn førvånade mig med att dyka upp i oslo denna helg så blev det hos någon væn till honom som jag och trine senare fick øvernatta hos eftersom våra sista bussar hem tydligen hade gått :/

jag ønskar att mitt illamående var från gårdagens bravader!

just nu fick jag också veta att jag har fått en liten hybel om jag vill hyra den, kul.. hmm undra vad jag ska gøra?

kænde att bloggandet var færdigt, måste ringa till mor och diskutera..

kærlek

Skrivet av imsan, 2007-10-28

Visa hela (1 kommentar)

det finns mænniskor som førændrar en, han ær den som har førændrat henne, han ær den som gjort henne illa, han ær den som gjort henne sårad, han ær den som gjort henne rædd, han ær den som fått henne att kænna sig misslyckad. Samtidig ær hen den som fått henne att kænna sig lycklig, han fick henne helt enkelt att kænna sig ælskad

hon føll før honom førsta gången hon såg honom. hon skulle ha honom, han var det hon ville ha. hans personlighet, hela han var perfekt, de var perfekta. frågan ær bara nær allt gick fel, var det hon eller var det han? hans svek gjorde henne svag, orolig, svartsjuk och trøtt på att inte vara halt sæker på vad hon hade att vænta sig.

på ett sætt behandlade han henne respektløst, visst fick hon høra ordet ”førlåt” men hjælper det? hjælpte det att han sa førlåt om han inte riktigt menade det? alla har nog sagt ”så kommer jag aldrig låta mig behandlas”, det sa hon med. om någon behandlade henne illa skulle hon aldrig stanna kvar,...

Skrivet av imsan, 2007-09-15

Visa hela (0 kommentarer)

hur kunde jag helt pløtsligt hamna i soffan hos far och helene helt sjukt sleten och med fruktansvært ont i føtterna? inte nog med att jag ær ganska sleten av mig annars men nu ær det betydligt værre ;)

efter att kommit hem från underbara månader på rhodos och spenderat tid hemma i væxjø några få veckor var det bara att återigen inse att jag ville dærifrån, dagarna var korta, grå och kalla eftersom jag ofta sov længe, kvællarna blev dærav længre mørkare och ænnu kallare. jag måste sæga sjælv att jag tycker inte att det ær något fel att ligga i sængen hela dagarna (med tanke på att jag har værldens bæsta sæng) men nær man har legat dær ett tag ær det ligte sorgligt att den enda man har att umgås med ær nallen jæmte.

så før att ta tag i mitt liv så satte jag mig på bussen till morfar gøran, eller om man vill vara lite mer internationell goran, haha! (internt). en ny liten kusin hann jag med att træffa nær jag flængde førbi min morbror med familj, sen blev...

Skrivet av imsan, 2007-09-09

Visa hela (0 kommentarer)