En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Kärleken

Operation m.m.

Jadå, morgon är det dags igen. Eller föresten, vadå igen? Det är 1 år sedan jag sist genomgick en lymfkörtelbiopsi. Den 19 januari 2005. Den 27e januari klipptes stygnen bort (eller det lilla som stack ut, eftersom det var stygn som smälte in i huden) och även då gick jag reda på min cancer.

Oerhört blandade känslor kring operationen. Bra att dom gör den, men jag vill inte höra att jag fått återfall. Nåja, i morgon är det dags. Jag ser inte framemot operationen. Jag hatar nålar (härefter, och speciellt när det kommer i händerna och tanken bakom är att ge dropp, blodprover går bra), jag hatar droppflaskor (det är något som fastnat från cellgiftsbehandlingarna, börjar må illa så fort jag ser en droppflaska), och jag hatar att bli sövd (man mår så förbannat dåligt efteråt), och slutligen, jag hatar att bli opererad (pain is the shit).

Om Grabben vet jag inga direkta nyheter, förutom att vi testade ljudkonversation via MSN idag. Jo, nu kom jag på. Det här med att vara lika, visst, det är kanske till en viss överdrift, men när vi båda har köpt likadana hörlurar och mic, (utan att veta va den andre köpt) och dessutom sitter och äter SAMMA SORTS GODIS SAMTIDIGT. De är fan spooky.

Många bäckar små...

Läste på tal om fjärrkontroller ett intressant ordspråk idag...

"Det som sägs i fyllan, har tänkts tidigare.."

Och visst stämmer det? Om jag själv tänker på vad jag sagt i fyllan, någonting speciellt, så nog fan har jag tänkt det förr nog, men först kanske våga säga det i berusat tillstånd.

Nej tusan, jag glömde ju duschen. Måste duscha före operationen och orkar inte riktigt slösa sovtid i morgon på morronen.

Skrivet av inKognito, 2006-02-07 19:21

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera det här inlägget.