En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
ingenfestutanhesten

Ingen Fest Utan Hästen

tjabalaba!!

var ju på ikea idag som jag skrev förut , bestämde mig för vilket kök jag ska köpa men de kostar hela 28,500 kronor och de tar man inte upp ur egen ficka direkt!!
Så de blev en tripp hem till lilla sketna knivsta igen och precis när jag kom innanför dörren så ringer själv klart eddie macgyver , och ville ta en lite promis och de gjorde jag såklart , står alltid upp för han och alla andra , dvd.

Vi drog förbi gurkan och kolla när han mecka volvo 9.40 /lada.
sen drog vi ner till ab som har kommit hem från usa i veckan , sen kom den lilla sketna robin och och sa att han och löke skulle in till stan och sitta och ta en bira i solen som tittade fram idag.
Men självklart så fick ju jag taxihorse köra en lite bil in till Uppsala och kolla på när jobin o kohan avnjöt en kall öl men jag fick dricka cola,:) men jag tar igen de imorrn de blir eckerölinjen för hela slanten, vi åker 8:00 från uppsala.

just nu sitter vi hos mr slangii och mr lökii, dom dricker och...

Skrivet av ingenfestutanhesten, 2009-04-10

Visa hela (0 kommentarer)

Hej igen de va ett tag sen sist ja kladda lite här!!

Har fullt upp hemma med renoveringen efter vatten skadan, där allt från golv till tak förstördes så de är i full gång hemm!

Nu idag när jag är ledig från allt jobb och stök så tänkte jag ta mig in till ikea och beställa mitt nya kök får se hur mkt pengar de går på, de kan ju bli rätt dyrt!

Inte så lång tid kvar på peab just nu bara 14 arbetsdagar, dem som inte visste de så har Peab sparkat 75 stycken för de är arbetsbrist och lågkonjuktur.
Så den 5 maj tar jag mitt pickopack och lämnar Peab och är ledig 5 dagar och sen börjar på Arlanda den 11 maj redan , på Gate Gourmet som truckförare på taxfree lagret, de ska bli en liten omvändning av arbetslivet , inte så tidiga morgonar och de ska bli skönt och så kan man vara ledig nån dag ibland!!

nej nu blire Ikea för hela slanten.

See you later alligator

Skrivet av ingenfestutanhesten, 2009-04-10

Visa hela (0 kommentarer)

Halåå!!

Ja nu var de ett tag jag skrev här lite trkigt eller hur?
Den 24de december julafton och de va julbord hos mor o far och alla andra i släkten!
Ja förra julen sa vi att vi skulle sluta med juklappar och bara chilla och kolla tv!!
Men ändå så köpte jag lite grann till släkt och vänner, morsan o farsan fick trisslotter och de fick farmor o farfar också och mina två farbröder, min syster köpte jag en parfym av märket beckham, hon blev nöjd!!

Jag själv fick en väckar klocka de va en betydelse full julklapp för jag är fan dålig på att gå upp när jag ska åka till jobbet!

Juldagen den mest planerade dagen under julen, vi hade bokat drink bord på Platina i Uppsala, vi hade bokat upp 16 st platser och de spåra som vanligt under mindre än 1½ timme och va hälften av alla utslängda från stället och en av dem var såklart jag. Har svaga minnen från kvällen men jag har tydligen ramlat in i en vakt och sen har han släppat in mig i garderoben och sen vara bara att...

Skrivet av ingenfestutanhesten, 2008-12-31

Visa hela (1 kommentar)

Jadu var är all snö? hur kommer nu tomten åka fram med släden i snön igentligen han får kanske byta ut renarna på hästar och släden mot en vagn :P

Idag har jag vart i stan en stund med davva och jennie kolla på lite julklappar som man ville ha när man va liten skit!!
sen köpte jag en välbehövlig ny mobiltelefon , den andra var rätt kass efter allt vad den vart med om!!

Sen ringde dom från arlanda helt plötligt och ville att jag skulle komma och jobba, så då var de bara att ta sig från uppsala till arladna på nått sett , åkte ju in med davva så de gick ju inte direkt att åka hem med honom för han skulle handla mer grejer, så de va bara att ringa morsan så fick hon komma och hämta upp mig i stan, sen vidare till arlanda de va nog de tråkigaste jobb jag har varit med om någonsin och min rygg är typ av, orkar inte ens berätta hur tråkigt de var för då blir alla ledsna och de vill ja inte nu under juletider.

Och jobba mellan 14-22:00 vem gör de dagen innan...

Skrivet av ingenfestutanhesten, 2008-12-24

Visa hela (2 kommentarer)

IDA

Ni vet ju alla att jag kallas hästen om ni inte visste så vet ni det nu.
nu är de såhär att jag har träffat en cool hästtjej också som är mkt intressrad av hästar och de är ju så mkt bättre för mig!;) nu är de såhär att ni måste verkligen kolla in den här tjejen.
http://idaeaxelsson.blogg.se/

Skrivet av ingenfestutanhesten, 2008-12-22

Visa hela (0 kommentarer)

Hallojsan!!

Nu har jag jobbat mina 8 timmar av hårt arbete idag, så nu har man alltså 16 dagar semester de känns ju helt okej!!

Imorrn ska jag handla lite julklappar .
Kommer nog va sjukt mkt folk på stan men de gör inge för jag kan ju ta den tid de tar, för jag har ju semester!!

Så ikväll ska vi ha fys träning men jag kan inte vara med för att jag har sjukt ont i foten fortfarande!! Vill inte gå och kolla den heller blir bara borta från jobbet , och då blir man fattig!!

hörs senare!!

Skrivet av ingenfestutanhesten, 2008-12-22

Visa hela (0 kommentarer)

Halloj i stugan nu har jag fått förnuft att börja skriva lite här igen,, läste en av min kära polares blogg nyss och blev sugen på att skriva lite jag med.

Helgens Bravader:

I fredas tog jag de tok lugnt städa lite hemma och tvätta de är så jäkla fint när man har tvättat allt...sen blev de bara kolla på tv och lira lite PS3 Fifa 09 , riktigt skoj faktiskt.

Och i Lördas var de match Borta mot Fjärdhundra , skulle bli en riktigt tuff match och de blev de också men vi torskade tyvärr med 6-3 , lirar innebandy i Sk Vide för dom som undrar=)
senare på kvällen drog jag hem till farsan och käka middag med min farmor o farfar de va sjukt gott. sen blev de lite nubbe och bira till de så de smaka bra!
sen drog jag hem till min kvart och spela lite fifa och drack lite till sen drog vi över till stor-sekan och där börja kvällens luckor komma till sin rätt.. de slutade med att jag hade deckat hemma hos thomsson och vakna upp i hans säng och visste inte vad jag hade gjort...

Skrivet av ingenfestutanhesten, 2008-12-21

Visa hela (0 kommentarer)

tjeniii!!

ja då va dagen kommen , nu sitter jag och hänger hemma hos sara hon är inte så glad på mig just nu .råka spilla ut cola på hennes golv/soffa de va ju inte så bra!!

Idag blir de stan och köpa in saker till helgens festligheter jag , mrs fernström occh mr wallin ska in till stan och fixa lite till parrtyt på lördag efter våran match mot RIK serie final kl: 13:00
kom och kolla skit om de regnar!!!

de kommer mera.....

Vi hörs vidare sen

Skrivet av ingenfestutanhesten, 2008-08-08

Visa hela (1 kommentar)