En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

jDANIELSSONs bloggis

21 AUGUSTI - school

Idag var den andra dagen på internationella engelska skolan i gävle, känns lite segt sådär i början men vi kommer nog i gång förr eller senare.
Igår var det faktiskt ganska så trevligt att komma tillbaka, inte så att jag längtar efter att sitta med tusen läxor, utan träffa kompisarna and stuff. För årskurs 7-9 började dagen kl 09.30 med samlig i hemklassrummen där vi fick träffa mentorerna. Både våra förra mentorer slutade innan sommar vet inte andledningen men dom orkade väl inte med oss ett år till helt enkelt. Så istället för Mr. Gonzales och Ms. Pajulouma fick vi 2½ nya mentorer, som är: Ms. Engvall och Ms. Hallgren. Med 2½ med de menar sa jag för att vi efter ca. 4 veckor ska Ms. Hallgren som är gravid gå hem och vara mamma-ledig så istället för henne ska vi få Ms. Sjödin. Suck, bara svenska lärare/mentorer.

En del andra förändringar förutom att vi har börjat i nian (låter konstigt med 9b, skrev 8b på alla papper som vi skulle fylla i) och nya mentorer så ska vi bland annat ha spanska/franska med 9d och 9e. Lite sorgligt eftersom vi alltid har haft språk med kära 9a, menmen tur att bea går i 9e iallafall. Många nya små sexor har börjat och för att dom var så många blev det två yttligare nya ändringar nänmligen, kortare idrott ( hade 1 tim + 45 min, har nu samanlagt till 50 min ) och även vi har fått 2 nya "hus" eller elevhem. Vi hade förra året 6 hus och nu har vi åtta, engelska är nu nästan som hogwarts fast våra hus heter: Mercury, Artemis, Zeus, Athena, Hercules och lag som jag var med i Appollo (Truth) fast nu flyttade jag till Eos istället (ett av de nya lagen) som står för kärlek. Eos är kärlekens gudinna och är syster med solguden (kommer inte ihåg hans namn) och det är hon som öppnar himmla portarna och hon gråter tårar som blir dagg.

Även en ny till grej var att vi fick många nya lärare, sällan. Förra året blev jag riktigt missnöjd med lärarna men i år fick vi rikigt bra.

I SO fick vi Ms. Andersson istället för Ms. viklund. Nöjd
I Idrott fick vi Ms. Gustafsson istället för skottske Mr. McManus. Missnöjd
I Matte fick vi Mr. Thompson i stället för Mr. Harris. Ny lärare, kommer alldrig mer att höra: Hey fooks, oppen up those mathbooks 60 minutes of math is an hour of power. :(
I Engelska fick vi Mr. Caterall istället för Ms. Holmqvist. Nöjd
I NO fick vi Mr. Wynyard istället för Ms. Pajulouma. NöjdNöjdNöjd

Orkar inte förklara om ATL, det är nått poänggrej som lärarna gick igenom ungefär tusen gånger idag. Flest poöng vinner typ, bland annat kan man vinna Ipods och Laptops m.m

Ni får ursäkta mina stavfel eller menigsuppbyggnad för bea stressar mig om att hon ska säga nått viktigt till mig. haha

Stay black, jd


Skrivet av jDANIELSSON, 2007-08-21 19:47

din blogg är bäst och du är sexy mama ;D <3

Skrivet av bea, 2007-08-22 16:38

nää, sexy paprika ea :D <3

Skrivet av johanna, 2007-08-29 17:43

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?