En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

värmen närmar sig igen, du kan vara dig själv och bara softa med oss.

Idag har man ju vart hemma ensam, (med syster) och då fick vi lust att göra pannkakstårta (: jag fick ju de bra ideérna, t.ex att vi skulle ha gröna pannkakor. Så det fick bli grön pannkakstårta (: Det var gott. Jag är ju bara för bäst på att steka pannkakor också, de blev jättefina ;) Aa,.

Skrivet av jagvillvarakung, 2007-06-20

Visa hela (0 kommentarer)

i wanna be there for you, sharing all you do. i wanna be looking in your eyes. i wanna die lying in your arms. i wanna grow old with you.


sola, bada, ute och grilla, britney spears har rakat sin frilla.

Skrivet av jagvillvarakung, 2007-05-24

Visa hela (0 kommentarer)

Om jag förlorar måste jag bjuda Madde på chokladpudding med vispgrädde, om Madde förlorar får jag chokladpudding med grädde (lite mer trovärdigt;). Så Madde kommer inte på min konfa för så får jag ingen chokladpudding :( HAHA!

Skrivet av jagvillvarakung, 2007-05-15

Visa hela (0 kommentarer)

Himmelske faster vi tackar dig för din dotters närvaro i denna måltid och ber mig: tänd mitt hjärta med min heliga andes ved, så att jag får gå ifrån denna nattvard fylld med himmelskt hat och svaghet.
i jesu namn
AAAMEN!

Skrivet av jagvillvarakung, 2007-05-15

Visa hela (0 kommentarer)

Idag har jag vart med Madde :S Vi var i kyrkan på morgonen (YES! sista gången innan man konfirmerar sig, slipper man det). Det var rätt så ok, för vissa står ju och vinkar till alla xD Menmen, efter det så tog vi bulle och saft sen cyklade vi först till Biltema, sen cykelaffären bredvid, sen till Madde, sen till Tannefors och "fikade" med cola och godis. Vi matade ankor med godiset :P Men dom spottade bara ut det :[ uschochfyochblä vad taskiga. sen så cyklade vi hem till mig och städade mitt rum, lekte lite, sov lite, åt lite och byggde lite. Det var kulit [: Det var också kul att duscha Maddes armar i duschen med kläderna på ;] Man råkade ju skvätta liiite vatten på huvudet också såklart. Efter vi hade smakat pärondricka fick jag ont i huvudet och höll på att spy. Det var inte lika trevligt. Menmen, sen skulle vi åka till Madde med cyklarna (vi hade två av hennes cyklar för det är roligare :S) så kom mamma och hämtade mig. Och nyss kom pappa hem :D Oj vad jag har...

Skrivet av jagvillvarakung, 2007-05-13

Visa hela (0 kommentarer)