En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

jeffreys bloggis

1.) Dalanda verkar var som en idol för Halim hon är den gammla visa tanten som vet allt det som Halim är nyfiken på. Jag tror också att han gillar att prata med henne för att han har ingen mamma och det är stor skilnad på att prata men kvinor än med män. Den integrationsplanen som Dalanda pratar om förklarar hon som att det skulle vara något som politikerna kommit på för att "svennifiera alla blattar" alltså få alla invandrare att leva som svenskarna gör.

2.) Jag skulle ge honom det rådet att inte ta allting så personligt för han vrider och vänder på det tills det blir som en förolämpning. ja skulle också säga åt honom att inte klottra månen och stjärnan på våra toaletter. Jag tror att han skulle tycka att vi försökte "svennifiera honom" eftersom vi har dom ordningsregler vi har. jag tror att vissa elever skulle ha lite svårt med honom eftersom han tar mycke som en förolämpning och inte värkar villja umgås med svenskar.

3.) Halim jag vet inte om du rigtigt...

Skrivet av jeffrey, 2006-04-10

Visa hela (1 kommentar)

sitter på fjällmuseét i funäsdalen fan va kuuuuulll!!!!

Skrivet av jeffrey, 2006-03-16

Visa hela (0 kommentarer)

Förstår inte riktigt varför Jonas Hassen Khemiri ska skriva så svårt. Det är ju inte så att han inte kan skriva utan bara att han måste få det att låta så invandrar aktigt ut och det komplicerar bara läsningen man kan ju inte komma in i boken ordentligt och det gör mig bara iriterad. men man måste ju göra ett försök endå!

Skrivet av jeffrey, 2006-02-13

Visa hela (1 kommentar)

halim verkar var en skyst kill. han går i nian hens pappa äger en tobaksafär där han brukar hjälpa till.

Skrivet av jeffrey, 2006-02-09

Visa hela (1 kommentar)