En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

jeffreys bloggis

Ett öga rött v7

1.) Dalanda verkar var som en idol för Halim hon är den gammla visa tanten som vet allt det som Halim är nyfiken på. Jag tror också att han gillar att prata med henne för att han har ingen mamma och det är stor skilnad på att prata men kvinor än med män. Den integrationsplanen som Dalanda pratar om förklarar hon som att det skulle vara något som politikerna kommit på för att "svennifiera alla blattar" alltså få alla invandrare att leva som svenskarna gör.

2.) Jag skulle ge honom det rådet att inte ta allting så personligt för han vrider och vänder på det tills det blir som en förolämpning. ja skulle också säga åt honom att inte klottra månen och stjärnan på våra toaletter. Jag tror att han skulle tycka att vi försökte "svennifiera honom" eftersom vi har dom ordningsregler vi har. jag tror att vissa elever skulle ha lite svårt med honom eftersom han tar mycke som en förolämpning och inte värkar villja umgås med svenskar.

3.) Halim jag vet inte om du rigtigt förstår hur bra ställt vi har et här i Sverige. villka rättigheter man har. jag tycker du ska ta vara på dom .

Skrivet av jeffrey, 2006-04-10 12:39

Jeffrey,
bra bloggat. Brevet från Otman till Halim är lite kort. En av tankarna med era loggar är ju att jag ska kunna se hur väl ni har bekantat er med karaktärerna i boken, vilket du har chans att visa i loggarna. Se alltså till att vara så tydlig som möjligt när du löser uppgifterna!

cecilia

Skrivet av cecilia, 2006-04-21 11:18

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera det här inlägget.