En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

jennajjs bloggis

I går dog min hamster... han hette Bruno och var min första älskade hamster. jag vet inte hur eller varför han dog...pappa tror att han var sjuk. men från och med NU är 1 april världens värsta dag!!

Skrivet av jennajj, 2009-04-02

Visa hela (0 kommentarer)

Jag,mamma och min syster har varit i Stockholm! vi åkte dit för att shoppa med vår andra syster som bor där hon heter Madelen det var jätte kul för man fick både kläder och träffa syran! men först åkte vi båt fast den blev försenad och vi skulle bara vara där en dag så det var tråkigt=( men sen så gick vi till "gina tricot" där jobbar Madelen. där hittade jag ett par jätte snygga jeans som jag köpte. efter en lång shopping så gick vi till en kina resturang där lärde madde oss att äta med pinnar=) sen shoppade vi lite till och sen skulle vi åka buss till båten så vi fick säga hejdå till madde=( sen åkte vi hem. nu på fredag ska vi ha skoldisco! vi i 5an ska ta hand om det... hoppas nån bjuder upp mej! puss puss /julia

Skrivet av jennajj, 2009-03-29

Visa hela (0 kommentarer)

jag åt vänster med lila tröja zenita åt höger med svart vit scarf

Skrivet av jennajj, 2009-03-20

Visa hela (1 kommentar)

Idag i skolan hade vi np(nationella prov) det var lite svårare för det var lite matte.Sen på rasten spelade zenita(bästisen)fotboll och jag åkte snurrgunga(det är ett traktor däck i snören som man kan gunga på) och anton(vännen)var busig som vanligt så han jagade några i 4an och dom blev skit rädda!hihi.....sen hade vi bild det var skit kul jag målade en zebra för att dom är söta och dom har samma bokstav som zenita=) sen var det mat det var kyckling MUMS=) efter det var det rast jag lyssnade på en komis Ipod och tittade på anton!<3 sen när vi ringde in hade vi so det var skit kul!! sen såg jag och zenita att filip (kill bästisen) gjorde slut med sin tjej men han tycker att det känns bra nu så alla är glada och nöjda=) och sen följde zenita med mig hem så nu ska vi gå och ringa filip hej då puss puss<3

Skrivet av jennajj, 2009-03-20

Visa hela (3 kommentarer)

I dag har jag varit i skolan. Vi har haft NP (assa nationella prov) precis som alla 5or har i svergie. Det var lätt för att det var svenska och jag älskar att skriva!!
sen på rasten gick jag och Anton (min kompis) ner till min, anton och zenitas (min bästis) koja, vi lossas att flize är pengar i vår skola.
Så att jag och zenita "köpte" två egna små chiwawor och dom "hittade" var sitt hundben.
När vi ringde in hade vi spanska (det har vi som extra ämne i skolan)
vi läste spanska barn böcker och sen såg vi på en spansk film om lejon.
sen åt vi mat, det var blodpudding... jag hatar det!!!
sen fortsatte vi med kojan på rasten.
sen gick vi "natur vandring" i skogen.
jag och zenita hittade ett räv gryt.
Efter det åkte jag hem med bussen.
och nu måste jag gå och äta, hoppas det inte blir blodpudding! xD

Skrivet av jennajj, 2009-03-19

Visa hela (0 kommentarer)