En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
jennifer_a

jennifer_as bloggis

Är det verkligen så?Är det så för alla kvinnor där ute, går dom och fruktar det värsta?
Det värsta med sjukdomen att den aldrig försvinner?

Hur kan allt som man har försvinna? Det känns som att man dras ner i den ensamhet som man kom från, från dag ett. Kanske inte riktig ensamhet, men ensam het om sjukdomen som för alltid kommer att finnas där. Som aldrig går att bota. De som man en gång älskade kanske försvinner, blir av klippta från livet som snart är ett hål av smärta.
Det som bara vi kvinnor har och det som inte män har, de försvinner bort i det tomma intet, som att det aldrig har existerat någon gång. Det är så många i världen som mår som alla andra som lever sina liv i solen och vattnet utan att må dåligt.
Dom är lyckliga, men är dom det innerst inne? Kan man alltid må bra, aldrig må dåligt eller att aldrig tappa självkänslan? Snälla få dig att förstå att alla mår så bra som dom ser ut att göra, att allt bara är en fake.
Man klara...

Skrivet av jennifer_a, 2007-10-26

Visa hela (0 kommentarer)

Fuck it.

Ibland tror man att man glömmer den man hade kär men efter ett tag kommer allt tillbaka igen, allt det onda som hade försvunnit. Hur ska man klara av detta igen, fast det är kanske inte samma känslor igen. Att bara se på dig och att prata med dig får min mage att snurra, den flyger runt inuti kroppen som en fjäril. Snälla varför, jag orkar inte nu igen, varför skrev du de du skrev det som inte betydde nåt. Inte nu längre iaf, allt är borta. Trodde du var någon man kunde lita på, du var min.
Fast var det någon gång på riktigt? Kände du likadant som mig? Var dina känslor äkta? Det är så olönt att fråga de, för de spelar ingen roll nu när allt är glömt. Det är som att snarat hänger stramt nu, stolen är bort sparkad. När jag tänker tillbaka på dig, så får jag underbara bilder, när jag låg där bredvid dig så mys, fan saknar dig så. Men jag får inte! Varför ska allt hända mig, allt dåligt, allt som suger. Sorgen som aldrig kommer att försvinna känns...

Skrivet av jennifer_a, 2007-10-15

Visa hela (0 kommentarer)

vafan ska man tänka när allt går fel?, och när allt blir bajs. faan hatar det! i ena sekunden handlar alla jävla tankar om en person och i nästa sekund handlar det om allt annat.

Allt ska gå fel jämt, det gäller att ligga lågt asså! fasiken, verkligen allt känns det som. och det är bara en person som gör skadan också!
JAJA! nu ska vi skita i det, gå vidare, men inte lätt. trodde det va bra som det var, men nu är det faaan värre! HATAR DET!!! det känns som att hela livet förstörs på en jävla person som gör så man känner så.
EN ENDA JÄVLA PERSON!
haha, så jävla patetiskt egentligen om man tänker efter att man tror att man känner någon rätt så bra o tror att personen aldrig kan såra en så här, men tydligen inte, var ALLT en lögn?,tänker man då. ursh, ursh det blir ofta fel, men det känns enda aldrig likadant! som om att denna var viktigast! jaja, inte snacka mera skit nu. men tänk er för innan ni litar på någon! och lita aldrig för mye på någon heller!...

Skrivet av jennifer_a, 2007-09-21

Visa hela (0 kommentarer)

i never felt this way before, everything i do reminds me of you.

1: mens-värk
2: skoltrött
3: känner en saknad

visst klarar man saker en viss tid, men sen går de tillbaka till den första tiden. såklart det är jobbigt, men alltid blir de så här. hatar att sakna honom, men orkar inte. haha! Känns så fucking patetiskt. nej. blä. vet inte vad jag ska skriva ens mer.

JAJA! hejdå. sov gott. O FUCKING BILDDAGBOKEN FUNKAR JU INTE ! DAMP!

Skrivet av jennifer_a, 2007-09-05

Visa hela (1 kommentar)

what to say, what to do.
emh vet inte riktigt vad jag ska skriva men, får la hitta på lite har ju inte skrivit här sen 5/8 >_< jäffla lång tid men. Inte så mye som har hänt på den tiden faktiskt. för då hade jag säkert skrivit det här. eller inte. JAG VET INTE>_<

JAG ÄR CP IAF! ni får ursäkta mig. men elle jo en nyhet har jag:D
JAG HAR KOMMIT IN PÅ DJURVÅRD =) det kommer bli så segt jäffla kul. o jag ska inte göra något på dem sista 2 dagarna på the summer of 07 - för jag är sjuk:/ DET ÄR PHETT SEGT! ursh. jävla hals, försylning o feber typ, HATA'et! men what to do.... >,< *eh, sne*

massa människor jag vill träffa vafan. erika,krille,lunkiz,bet,micke o massa flera men vafan. blir ju aldrig av- kan inte hjälpa att jag suger =/ *NYSER HÄR- prosit jens. - tack jään<3* blääh vad tradigt jag har asså. men idag va det kul som fan på liset. NRJ IN THAA PARK MANNEN! haha. o dom jävla blattarna som kom o knudde:@ DAMP! fyfan..... -- . --!! !! !! !! !!!!.

nu...

Skrivet av jennifer_a, 2007-08-21

Visa hela (0 kommentarer)

han gjorde det, gav mig en o nu tagit tillbaka den. jag ger upp kärleken nu, redan gjort. borta från mitt liv. DET ÄR FÖRSTÖRT, DU VAR ALLT FATTA! jag saknar dig. behöver dig , du betyder- i'm in love with you. det känns som ett jävla mord detta, som att jag ligger i graven och du häller jord och ja begravs levande. vet hur detta låter, vill verkligen inte skylla de på dig. jag kommer sakna vårat, det vi hade älskling<-3

jag vill veta om du såg ett ljus, jag vill bara vara jah o du,
jag vill bara att du hör mig nu, jag vill inte att det ska ta slut

Skrivet av jennifer_a, 2007-08-05

Visa hela (0 kommentarer)

jag vill att det ska vara vi, att jag kan ringa dig när jag mår dåligt. när jag behöver dig. du betyder så otroligt jävla mye krille, jag kan inte hjälpa att du har fått mig att bli kär i dig<3 höhö, du är allt som jag önskar mig just nu, jag vill ha dig för mig själv<3
så glad när jag hör din röst, den ger mig den dära pirriga känslan i magen o nu när du kommer upp / om du kommer upp kommer förfan att springa o HOPPA PÅ DIG , saknar dig för mye.!
3 timmar ifrån varandra. hatar det!>_< i care so much about you that i can't stop think of you. varje dag, varje sekund jääämt! <3 vill ha dig här nu, vill ligga i din famn. BARA DIN! jag är dig , du är min. men är det på riktigt. tror det iaf. <3 i realy hope so!

du betyder nått oootroligt mycket för mig skage <3 behööööööver diig något så mye!

JAG ÄR DIN, säg bara orden <3

Skrivet av jennifer_a, 2007-07-26

Visa hela (0 kommentarer)

det var inte han som hade sagt något. <3

fick värdlens bästa sms igår av honom ;

du betyder så jävla mycket för mig!
lämna aldrig mig? Vill alltid att du ska vara
på min sida vad som än händer <3

jag började gråta nästan. <33

Skrivet av jennifer_a, 2007-07-14

Visa hela (0 kommentarer)