En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

jennifersbloggs bloggis

Denna dagen har bara bestått utav plugg, plugg och åter plugg, riktigt tråkigt men det är ju ett måste som sagt om man ska klara skolan, suck! Det första jag börja morgondagens morgon med är prov i affärsjuridik, hoppas jag klarar det för nu har jag suttit med det hela dagen och en del matte också. Slut i huvudet, tog en liten paus innan så jag kunde slappna av lite med en skön solning, riktigt härligt var det! Somnade nästan och det brukar jag inte göra allt för ofta när jag solar, hänt typ en gång innan eller något.
Saknar Jimmy riktigt mycket nu också, lider med dem lite för dom ska tälta ute i några dagar nu och så har dom gått 5 mil på de idag eller va det var han sa. Men så är livet i lumpen :)
Jag vet inte om jag ska göra det, har alltid velat det men så nu när man närmar sig så velar man från och till, fram och tillbaka, hmm.. Ja svårt val för har man väl sagt ja så kan man inte ångra sig, så får se, tror det hade vart en riktigt rolig och nyttig...

Skrivet av jennifersblogg, 2008-02-04

Visa hela (0 kommentarer)

En vecka har nu passerat sedan du åkte. Men det har faktiskt gått hyffsat fort får jag säga, träffade dig under fredagen då vi också var på begravning. Njöt utav att få vara i din närhet, du kommer hem på torsdag igen och är hemma tills på söndag, riktigt skönt ska det bli mitt hjärta!
Haft en bra helg tillsammans med vännerna, härligt! :)

Väntar nu på att vi ska börja med multimedian, men ska se om jag kan gå tidigare. Mitt team är inte riktigt i skolan idag, uppe i Sthlm och ska kolla på Korn idag, muppar! Så vill gärna vänta med gruppuppgiften tills dem kommer tillbaka till nästa lektion tack, får se vad dom säger, men tror nog att det ska gå, sen måste jag plugga en massa idag också, har prov i affärsjuridiken imorgon bitti, suck! Hoppas bara att jag klarar det denna gången, sjutton svårt ju! Kunna köplagar och en massa regler och ord. Hmm.. vi får väl se.. jag gör mitt bästa iaf, sen får vi se hur det ger. Ska ha nytt prov inom samma ämne vecka sju också,...

Skrivet av jennifersblogg, 2008-02-04

Visa hela (0 kommentarer)

Dagen har kommit, nu är den här. Är klar för att åka, väntar nu in svärmor och dem andra, sen ska vi köra för att hämta Jimmy i lumpen. Vädret är heller inte det roligaste precis, suck! Kallt, blåsigt ich halt.
Ska försöka njuta lite av den här dagen i alla fall, Jimmy åker nämligen in senare ikväll igen, han kommer hem över helgen nästa vecka, skönt ska det bli! Tomt att inte ha han här hemma som man brukar, långt borta nu ju :( Men det kommer att gå bra.
Skolan, ja man har något prov nästa, midre roligt kan man ju tycka, men det ska göras. Vill bara att skolan ska vara över nu, nu nu nu!! Vill gå på bal & ta student .. det enda jag ser fram emot, men sen när man gått ut skolan så kommer man säkerligen tänka, -åh, jag vill gå i skolan igen .. Brukar vara så säger dom. Vi får väl se.. har inte kommit dit ännu.. men tror tiden dit kommer gå fortare än vad man tror, liet för fort kanske.. för det har dessa två första åren redan gjort.. vi får väl se.....

Skrivet av jennifersblogg, 2008-02-01

Visa hela (0 kommentarer)

Man vill inte att den ska komma. Man vill bara kunna hoppa över den, att den aldrig ska existera någonsin, att alla skulle finnas vid liv. Jag tycker verkligen inte om det. Kan inte förstå det, det finns inte i min värld, man förlorar en efter en, när tar det sluta? Aldrig? Varje gång kommer det som en chock, man tar det inte till sig riktigt, man ignorerar faktan, Sanningens ord. Man vill inte höra, man vill inte att det ska vara sant. Det gör så ont inom en, i hela själen, den vänder sig totalt, klumpen som alltid följer där inom en, den försvinner inte, tankarna finns där hela tiden. Det enda man har kvar, så vad gör man? Man kan ju inte göra någonting, det är det som stör mig så enormt mycket, hade jag kunnat göra något så hade jag inte tvekat en sekund! Aldrig! Man tänker tillbaka så mycket, man lever vidare med dem minnena som man har, obeskrivliga, alla upplevelser tillsammans, borta på bara en blinkning, hur är det ens möjligt? Obegripligt!
Man tror aldrig att ens...

Skrivet av jennifersblogg, 2008-01-31

Visa hela (0 kommentarer)

Imorgon är en sådan dag man verkligen inte vill uppleva, men som alla i sitt liv kommer att få göra, (tror ja). Begravning, finns inget som är värre än det, usch! Så hemskt! Varför ska det vara så? Kan man bara inte få leva för evigt, finns det ingen möjlighet?! Jag vet att det är omöjligt, men om man bara kunde..
Är samtidigt glad, för jag får träffa Jimmy under dagen imorgon, ska bli skönt att få se han efter veckan, men sen åker han in igen, suck!

Sitter just nu och väntar på att vår engelska ska börja, ska bara kolla på film, slappe :) Sen slutar man för dagen, riktigt skönt. Träning som gäller ikväll också, skönt ska det bli.

Vad händer då i helgen? Bra fråga, har ingen aning.. trisst.. men det löser väl sig hoppas jag, får se om det händer något,festa kanske? Hmm..

Vill bara att sommaren ska komma nu, hade blivit så lycklig om den hade gjort det :) Ska inte vara så trisst väder som det är nu, man blir ju helt deprimerad. Så tråkigt är det....

Skrivet av jennifersblogg, 2008-01-31

Visa hela (0 kommentarer)

Ett väldigt bra tag sedan jag skrev här nu, ursäktar så mycket.
Jimmy har iaf. åkt in i lumpen nu. Han åkte in i måndes den 28 januari och ska ligga inne i tio månader, en hel evighet, tycker jag personligt, men vi fixar detta! Får träffa han under dagen på fredag då vi ska på begravning, mindre roligt :( Sen åker han in på eftermiddagen igen, suck! Pratade med han en runda igår, skönt att höra från honom. Jag vet att han inte har vart borta alls länge, men jag saknar han så fruktansvärt mycket, tror det är för att man har ställt in sig innan på att han skulle iväg. Jobbigt, får väl se hur det kommer att gå, kan förvisso inte göra något åt saken, men puh. Varför så länge? Han kommer väl hem varannan helg eller något sen, ingen aning men tror att det är något sådant. Får se ..

Även börjat diskutera om projektarbetet vi ska ha gjort i trean, men tydligen ska vi börja nu i tvåan, man har inte börjat med det så tidigt innan, men ändring på det nu visst....

Skrivet av jennifersblogg, 2008-01-30

Visa hela (0 kommentarer)

Hur mycket får man begära? Hur mycket kan man begära? Jag vet inte. Bara en fråga som slog mig alldeles precis. Hur mycket kan man begära utav någon annan för att man själv ska bli nöjd?
Många kräver så mycket utav andra bara för att dom själva ska ha det så himla bra & få allt som dom vill, men det funkar inte så.. inte i längden... & då kommer allting att gå emot en..vad gör då den som begärde så mycket för att inte begära så mycket mer längre?

Alla begär vi respekt från människor, alla ska vi ha respekt mot varandra. Men så finns det dom människorna som gör så mycket "dumt" & tror att dom ska vinna folks respekt på det?! Allvarligt! Ush!

Men man vill ha det lilla från den andre & det är absolut inte mycket att begära från någon, bara att den andre kanske kan säga något fint, snällt & menande ord någon gång då & då. Det skadar inte.
Alla behöver vi höra några varmande ord från en annan i mellan åt. Alla!

Jag finner inga ord. Kan inte...

Skrivet av jennifersblogg, 2007-07-08

Visa hela (0 kommentarer)

Det regnar & det regnar. Ska man kalla detta sommar? Nej, skulle inte tro det. Usch, vad är det som händer med världen egentligen? Det har inte regnat så här mycket så länge jag kan minnas. Har pågått i flera veckors tid, är trött på det, vädret gör en deprimerad, hur?
Solen ska vara här nu, men var är den någonstans? Kom fram och skin ut med all energi till oss alla!!

Återkommer.

Hej då!

Jennifer.

Skrivet av jennifersblogg, 2007-07-05

Visa hela (0 kommentarer)