En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

jennifersbloggs bloggis

Det lilla.

Hur mycket får man begära? Hur mycket kan man begära? Jag vet inte. Bara en fråga som slog mig alldeles precis. Hur mycket kan man begära utav någon annan för att man själv ska bli nöjd?
Många kräver så mycket utav andra bara för att dom själva ska ha det så himla bra & få allt som dom vill, men det funkar inte så.. inte i längden... & då kommer allting att gå emot en..vad gör då den som begärde så mycket för att inte begära så mycket mer längre?

Alla begär vi respekt från människor, alla ska vi ha respekt mot varandra. Men så finns det dom människorna som gör så mycket "dumt" & tror att dom ska vinna folks respekt på det?! Allvarligt! Ush!

Men man vill ha det lilla från den andre & det är absolut inte mycket att begära från någon, bara att den andre kanske kan säga något fint, snällt & menande ord någon gång då & då. Det skadar inte.
Alla behöver vi höra några varmande ord från en annan i mellan åt. Alla!

Jag finner inga ord. Kan inte förklara hur jag menar. Det förblir mina egna tankar.

Söndag idag.

Jobb som gäller månd-torsd. Slita & bära en massa för fulla muggar, stressigt när man väl har kommit igång. Min rygg & axel ömmar, aj aj.. men så är livet. Man får pengar därefter så jag ska inte klaga, men lite får man väl göra ibland, tihi.

Kilar nu.

Återkommer.

Hej då!

Jennifer.

Skrivet av jennifersblogg, 2007-07-08 18:09

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?