En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

jennifersbloggs bloggis

Nu ...

Ett väldigt bra tag sedan jag skrev här nu, ursäktar så mycket.
Jimmy har iaf. åkt in i lumpen nu. Han åkte in i måndes den 28 januari och ska ligga inne i tio månader, en hel evighet, tycker jag personligt, men vi fixar detta! Får träffa han under dagen på fredag då vi ska på begravning, mindre roligt :( Sen åker han in på eftermiddagen igen, suck! Pratade med han en runda igår, skönt att höra från honom. Jag vet att han inte har vart borta alls länge, men jag saknar han så fruktansvärt mycket, tror det är för att man har ställt in sig innan på att han skulle iväg. Jobbigt, får väl se hur det kommer att gå, kan förvisso inte göra något åt saken, men puh. Varför så länge? Han kommer väl hem varannan helg eller något sen, ingen aning men tror att det är något sådant. Får se ..

Även börjat diskutera om projektarbetet vi ska ha gjort i trean, men tydligen ska vi börja nu i tvåan, man har inte börjat med det så tidigt innan, men ändring på det nu visst. Man har sina tankar och ideér, men idag kom vi tillsammans på en. Vet inte om den kommer att gå igenom eller funka, men om, om den hade gjort det så hade en av mina större större drömmar blivit till verklighet kan jag tala om. Ett av mina största mål här i livet är att göra en god gärning för någon annan och det har jag chansen till om planen nu skulle gå igenom, skulle bli överlycklig. Får kolla upp det mer och se om det kan gå igenom eller ej, jag hoppas!

Börjat på fotboll igen. Riktigt skoj är det! Är ett nybildat damlag som startat i Sk. Fagerhult. Härligt gäng måste jag säga! Träningsmatcherna drar igång om 2 månader, snart. Träning imorgon kväll som gäller, skönt ska det bli, kunde inte i söndags pga. kalas för min lille kusin Philip. Så tar igen den imorgon, för kan inte på torsdagarna i vanliga fall, men så är jag ledig på fredag.

Så många drömmar man har här i livet. Undrar om någon utav dom kommer att upplevas? Är en dag/livsdrömmare kan man väl säga. Lite jobbigt ibland faktiskt, men ändå så lever man på hoppet.

Man frågar sig ofta om man kommer till att arbeta med det man vill? Kommer man klara av högskolan för att komma in på den skolan? Allt .. kommer jag klara det? Antar att jag måste lära mig att tro mer på mig själv. Lite mer skinn på näsan, det har jag men det fattas liiite, det kommer!

Min farbror och min pojkväns pappa gick bort i somras. Riktigt tufft har det vart och är det, saknar dem så oehärt mycket, fortf. så har man inte förstått det helt, varför?
Våra skyddsänglar nu!

Måste tyvärr gå nu. Upp tidigt imorgon :(
/ Jennifer

Skrivet av jennifersblogg, 2008-01-30 22:10

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?