En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

jennifersbloggs bloggis

dagen man ej vill uppleva

Imorgon är en sådan dag man verkligen inte vill uppleva, men som alla i sitt liv kommer att få göra, (tror ja). Begravning, finns inget som är värre än det, usch! Så hemskt! Varför ska det vara så? Kan man bara inte få leva för evigt, finns det ingen möjlighet?! Jag vet att det är omöjligt, men om man bara kunde..
Är samtidigt glad, för jag får träffa Jimmy under dagen imorgon, ska bli skönt att få se han efter veckan, men sen åker han in igen, suck!

Sitter just nu och väntar på att vår engelska ska börja, ska bara kolla på film, slappe :) Sen slutar man för dagen, riktigt skönt. Träning som gäller ikväll också, skönt ska det bli.

Vad händer då i helgen? Bra fråga, har ingen aning.. trisst.. men det löser väl sig hoppas jag, får se om det händer något,festa kanske? Hmm..

Vill bara att sommaren ska komma nu, hade blivit så lycklig om den hade gjort det :) Ska inte vara så trisst väder som det är nu, man blir ju helt deprimerad. Så tråkigt är det. Hoppas verkligen att det kommer att bli en bra sommar också, mycket sol och bad.. mm.. drömmer mig bort* Sen fyller man 18 i sommar också, riktigt skoj, en vecka innan Hbg festivalen, party för hela slanten som gäller då! Haha..

Nej sitter mest och drar ut på tiden nu känner jag .. men tyvärr så har jag inget annat att göra, vill bara hem och slappa, haha.. sån lat! Sorry!.. Väntar bara på att kl ska bli halv..sen är de sista lektionen.. skööönt!!!

Puh, vill inte att morgondagen ska inträffa. har hänt alldeles för mkt tråkigheter nu för min del och det tycks inte sluta, varför? Har aldrig varit med om något liknande !! ;(

Skrivet av jennifersblogg, 2008-01-31 11:11

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?