En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

jennifersbloggs bloggis

plugg

Denna dagen har bara bestått utav plugg, plugg och åter plugg, riktigt tråkigt men det är ju ett måste som sagt om man ska klara skolan, suck! Det första jag börja morgondagens morgon med är prov i affärsjuridik, hoppas jag klarar det för nu har jag suttit med det hela dagen och en del matte också. Slut i huvudet, tog en liten paus innan så jag kunde slappna av lite med en skön solning, riktigt härligt var det! Somnade nästan och det brukar jag inte göra allt för ofta när jag solar, hänt typ en gång innan eller något.
Saknar Jimmy riktigt mycket nu också, lider med dem lite för dom ska tälta ute i några dagar nu och så har dom gått 5 mil på de idag eller va det var han sa. Men så är livet i lumpen :)
Jag vet inte om jag ska göra det, har alltid velat det men så nu när man närmar sig så velar man från och till, fram och tillbaka, hmm.. Ja svårt val för har man väl sagt ja så kan man inte ångra sig, så får se, tror det hade vart en riktigt rolig och nyttig upplevelse! Go girl! Haha..
Älskling kommer hem på torsdag, ska bli riktigt skönt att få ha han hemma under helgen, ska inte träffa han förrens fredag, är inte hemma på torsdag, sover i stan då, ska passa min lilla kusin :)

Nej, är lite hungrig på något, rosta någon macka kanske? Hm, ja det låter inte helt fel :) Sen duscha, sen sova, sen upp efter någon timme igen, sen prov, sen en tråkig dag, sen slut, sen kväll! .. Gud så positiv jag är, erkänn?

Sköt om er

/ Jennifer

Skrivet av jennifersblogg, 2008-02-04 22:11

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?