En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

jennifersbloggs bloggis

Hej!

Snart kommer kusinen min, ska hälsa på farmor & farfar en liten runda (grannarna) tihi, sen ska jag åka med han in till stan & sova där i natt. Trevligt! Bara umgås & kolla film & äta gott(is). Underbart!

Det är bara det lilla, bara det lilla jag vill ha, bara det lilla som jag vill kunna få uppleva någon gång. Det är det lilla som betyder så otroligt mycket för en, men man tycks inte se det. Man ger & man ger, men man får i princip ingenting tillbaka för det. Man kanske inte ska bry sig om det så mycket, men nu gör jag det och jag vill uppleva, bara det lilla. Vart finns det någonstans? Jag finner det inte. Vill så gärna veta vart man ska söka efter det.. eller nej, det är inget som jag vill söka efter det är något som jag vill se & få uppleva utav någon annan, är det någon annan som bara kan ge en det lilla som betyder så mycket & som gör en så glad? Var? Visa mig vägen, ge mig ledtrådar att gå efter.. för jag vill uppleva det, bara det lilla.

Man ser det...

Skrivet av jennifersblogg, 2007-07-03

Visa hela (0 kommentarer)

Hej!

Nyss gått upp, eller ja för en liten stund sedan. Ska snart iväg och fixa med det sista så jag kan få mina kort. Så nu är det löst kan man väl säga.

Sen kommer älsklingen efter jobb, typ vid fyran tiden.. om han nu inte glömmer det då.. tihi.. men de tror jag inte att han gör.. sen får man la se vad denna fredagen har att bjuda på.. hmm.. fest? umgås?

Ingen aning, men får som sagt se.

Drömmar, på tal om det igen, jaa.. kommer nog komma upp en del om det tror jag. För varje natt, då menar jag verkligen varje natt har jag en dröm/mardröm som förföljer mig och det är inte det roligaste. Men vart kommer allt ifrån. vart får man allt ifrån? Det är sjukt att man kan drömma det som man gör om nätterna, hur hur hur? Ingen som vet svaret på den frågan?

Är det ens förflutna som följer en, är det ens förflutna som vill att man ska göra något eller ändra på något? Jag vet inte. Man har saker man måste bearbeta, men gör jag inte det tillräckligt? Vad...

Skrivet av jennifersblogg, 2007-06-29

Visa hela (0 kommentarer)

Man drömmer, man sover. Det känns som att man aldrig vaknar upp. Det är en mardröm. Man ser allt dåligt, men är det verkligen så? Varje natt kommer mardröm efter mardröm, när ska dom försvinna? Det är hemskt, man får en stor klump i mage och hals. Man vet inte om det är sant förrens man har vaknat till och verkligen tänkt efter... men sen förstår man att det bara var ännu en mardröm.

Men varför har man dom? Varför kan dom inte bara försvinna? Det gör inget gott att man har dom eller får dom om nätterna, dom ger en bara en massa besvär, massa tankar om allting, tankar som man egentligen inte ska ha, inte ens tänka.. men man gör det i vilket fall som helst. Det måste finnas en mening bakom varje dröm/mardröm som man har, en mening måste det finnas, men vad är den?
Jag finner ingen, man vill så gärna veta varför man drömmer det som man gör, hur det bara kan komma sådär. Är det känslor som man har i kroppen som gör att man drömmer det som man gör?
Jag vet inte,...

Skrivet av jennifersblogg, 2007-06-28

Visa hela (0 kommentarer)

God morgon!

Ja så är det för min del. Gick precis upp typ. Får ju passa på att sova ut så länge man kan när man har sommarlov. När det är skoltid går man alltid upp vid 5-6 tiden ungefär. Trisst..

Posten kom precis, såg att jag fått brev, har inte hämtat den ännu, men såg hon la ner ett kuvert från min skola. Så får väl se vad detta och förra året har gett mig för betyg. Hmm...

Sen ska man iväg och fixa med ID- kort när dom andra kommer hem från jobb och så ska jag fixa ett maistro kort, trevligt.. sen ska jag antagligen in till stan om klockan inte blir allt för mycket.. :) Till min kära kusin. Trevligt, ska ta med en film och så ska vi käka gottis och bara mysa. Alltid lika trevligt och Roligt, haha :)

Snart är det helg också.. vad händer då?
Ska på fest på lördag, 30+30 års fest, det ni ;)

Nej nu ska jag bara springa ut och hämta posten ....

återkommer

Jennifer.

Skrivet av jennifersblogg, 2007-06-28

Visa hela (0 kommentarer)

Hela tiden.
Tankarna hit och tankarna dit, frågan man ställer sig hela tiden är när dom ska förvinna, försvinna för gott? Jag vet inte, för finner inget svar på min fråga. Försöker att skjuta bort dom, men det går inte. Hur gör man, vad ska man göra? Man vill göra något åt saken, men det går ju inte. Vet inte hur jag ska göra för att allting bara ska försvinna långt långt bort. Det förföljer, det finns där hela tiden som ett stort eko i huvudet. Försvinn, gå!
Hur mycket man än tänker det inom sig så går det bara inte. Jag vill att det ska försvinna, mer än allt annat. Varför ha dom? Jag förstår inte.. förvirrad kring allting som dyker upp.. finns där någon mening till att det kommer? För jag finner nämligen ingen.. ingen som helst mening.
Man ger och man ger.. känslan om att man får någonting tillbaka är liten.. men ska den vara det? Ah, blir knäpp på allting. Förlåt mig! Men ja, ibland så måste man bara skriva av sig, inte för att ni ska förstå...

Skrivet av jennifersblogg, 2007-06-27

Visa hela (0 kommentarer)

Tänker och funderar. Vad ska man göra? Hur ska man göra? Men kommer inte fram till något. Jag förstår inte. Det känns som att allting är ett stort frågetecken, men vart kommer allt ifrån? Får inte rätsida på det. Hur & varför?
Man vill vara den.. man vill inte vara som en i mängden, för det är jag inte. Man andra ser väl inte det på samma sätt antar jag, men varför.. Man ska inte jämföra en massa med annnat, jag vet.. men det finns gränser och man kommer till änden av att nå till gränsen.. vet inte om den redan är nådd.. kanske.. kanske inte.. har ingen aning.. men ah.. alla dessa tankar.. allt som man ser.. man hade velat vara där på rutan, precis som dom.. men man kommer aldrig att hamna där.. eller visst.. man vet aldrig..man vill ha den looken som dom.. men kommer man någonsin till att få den? Hatar det! Förvirrad.. det försvinner aldrig.. det finns där hela tiden.. alla tankar, funderingar och känslor.. men dom kommer fram mer ibland och mindre ibland.. men man...

Skrivet av jennifersblogg, 2007-06-24

Visa hela (0 kommentarer)

Det har gått några veckor nu Conny sedan du lämnade oss. Tänker fortfarande på dig varje dag, tänder ett ljus för dig varje kväll och tittar på dig varje kväll. Du är så fin!
Begravningen var i torsdes. Fick rysningar när jag kom till kyrkan, jag ville inte gå in. Jag ville inte titta in. Man har trängt bort tanken om att den dagen ska inträffa då ett sista farväl ska ske. Men så många känslor som kom fram innan man tog stegen in dit.. Jag ville inte! Men självklart gjorde jag det, alla gjorde det och det var så fint, det var så vackert. Alla blommorna, kistan, fotot på dig. Gud.. Amazing grace*
Den låten spelade dom även till att börja med, kunde inte hålla tillbaka, allting bara kom. Tanken skrämmer en fortfarande om att man aldrig mer kommer att få se dig igen. Jag vill Conny, jag vill. ALLA vill. Vi vet att du finns med oss alla hela tiden, vi VET. Vi gör sådana saker du tycker om att göra, umgås allihopa.
Vi gick till din minneslund idag. Alla blommorna, allting,...

Skrivet av jennifersblogg, 2007-06-19

Visa hela (0 kommentarer)

Ännu en dag har gått. En dag fylld med oro och en lång väntan.. den kommer vara lång. Hoppas jag faktiskt på. Det är riktigt kritiskt, men du kommer att klara detta, okey.. du fixar det! Vi alla ser hur du kämpar.. vi ser det.. ! Ditt hjärta är inte alls bra, hade hänt lite tråkigheter under natten som inte är bra för dig, men läkarna fixade det. Så de blev okej igen.. men ändå så är det inte det. alla är så oroliga hela tiden.. vad kommer till att ske? man vill så gärna ha ett svar och man vill göra så mycket, men man kan inget göra. Så hjälplös.. varför? Jag hatar detta! Usch! Varför ? En fråga jag aldrig kommer att få något svar på.. snyft.. men jag hoppas innerligt att du kommer till att fixa detta som sagt, för du.. du är för ung.. du har halva livet kvar.. så.. de har bara börjat ju... kom hem! vi saknar dig.. kämpa på! Vi älskar dig C! Du är aldrig ensam så tro aldrig det. Du kan fixa detta, det vet jag! Okej.. Pappa och dom andra är nere hos dig nu.....

Skrivet av jennifersblogg, 2007-05-30

Visa hela (0 kommentarer)