En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

jennifersbloggs bloggis

Tankarna kan vara så många, men ändå så få. Jag förstår inte, jag vet inte. Hur ska man göra för att få en rätsida pådet saker som man är förvirrad över?
Alla frågor om allt är bra så blir svaret detsamma, JA! Men under ytan döljer sig allting, det som man inte vill visa eller prata om för ingen kommer ändå att förstå. Det har alltid vart så, så försöker inte längre. Öppnar mig inte som innan. Det funkar inte så, no more! Jag vill kunna skratta, kunna skratta från hjärtat, men det är sällan det går. Varför? Jag vill kunna ge ett leende, ett äkta leende, men varför är det också så svårt?
Vad är det som gör att jag inte får den känslan, vad? Jag är förvirrad, så osäker på allting men, till vilken mening?
Det är så mycket som spelar in i världen där inne, saker som har grämt en länge. Men när ska allting försvinna? När ska allting lägga sig?
Alla kommentarer som alla ger en, usch! Hatar det! Hur kan folk vara så fruktansvärt känslokalla? Jag...

Skrivet av jennifersblogg, 2007-05-13

Visa hela (0 kommentarer)

Onsdag.

Hej!

Slutade tidigt idag, 11.30. Skönt!
Fast stannade kvar i en timma till ungefär, var inne på EXBO och gjorde klart mitt rum. Sen pratade jag betyg med min lärare. Fick 19/20, så är jätte nöjd för det jag har presterat. Stort tack till Avvi också såklart som hjälpte mig med dekorationer till rummet, jätte fint blev det. Idé rik är du allt tösabit! :)

Sen for jag in till stan, gick upp till min kusins restaurnag Prestige och snacka lite skit med honom, alltid lika trevligt! Blir förmodligen att jag sover hos han i stan till på fredag.
Nationella Matte som gäller då idag. del 1- Huvudräkning... Usch! Verkligen avskyr matte!

Jag kämpar och gör så gott jag kan i skolan.. men visst, en del saker skulle jag kunnat göra mycket bättre..men jag kämpar och kämpar, men får ändå inte dom resultaten jag vill ha, satsar inte på högsta, men mellan! Tror ni jag får det jag vill? Nej, det ser inte ut så. Varför? Vad mer kräver ni egentligen?

Skoltrött som...

Skrivet av jennifersblogg, 2007-05-09

Visa hela (0 kommentarer)

Hej !

Ja nu sitter man här igen. Har inte skrivit på ett tag, tråkigt nog. Har antagligen inte tänkt på det helt enkelt. Men nu, I´m back.. haha..

Jag sitter här, en snöig och tråkig onsdag eftermiddag och har absolut ingenting att göra, väldigt tråkigt om jag får säga mitt. Lite krasslig men, det börjar bli bättre nu som tur är. Halsen som ömmar lite nu bara, usch vad jag hatar att må dåligt, inte så kul att vakna mitt i natten helt genom frusen.. brr.. Pandodil som gäller för min del, sen sover jag lite bättre iaf. :)

Får se hur det blir ikväll. Bestämt med tjejerna ikväll. God mat och sen bowling, hur trevligt som helst, men jag hoppas ju bara att vädret ska hålla i sig, annars blir det nog inte att man åker in till stan, ska nämligen hem på kvällen igen men, ingen som vill hämta en när det är sånt jäkla väder och dom säger ju att det ska bli värre framåt kvällen, usch! varför snöar de nu över huvudet taget?? Det ska fan börja bli vår snart...

Skrivet av jennifersblogg, 2007-02-21

Visa hela (0 kommentarer)

Gjorde en sådan impuls grej med min vän igår, stack tidigare från skolan, upp till Markaryd..och min snälle pojke hämta oss i Örkelljunga först, sen vidare dit. Steffi fick träffa en gammal klasskompis till mig och henne som hon inte träffat på bra länge och så träffa vi ju klart pojkens kusin dessutom. Haha, jag spelade f*n cs igår, kan ni tänka er det? Blev helt inne i spelet, haha hela 1½ timma typ, shiiiet :) Men skoj var det.
Gud.. trivs så bra tillsammans med dig Steffi gummsan, du betyder så mycket. Det sa klick redan första gången vi pratade med varandra och det är jag verkligen glad över, du har satt ditt språng i mitt hjärta :) Gud vad skoj vi hade igår! :) Ler**
Låg och pratade med varandra om allt möjligt till 3 inatt, haha snacka om att man var seg imorse, sen endast 3 timmars sömn på det, oj oj oj ! Hahaha!!

Sen var det skolan som gällde, två lektioner sen slutade man, tror jag iaf. Hmm.. men iaf. så tog jag och Steff bussen in till stan, hälsade på kusin...

Skrivet av jennifersblogg, 2007-01-17

Visa hela (0 kommentarer)

Kärleken är helt underbar att få uppleva, man bara lyser när man ser den och får känna den, helt otroligt!
Gud, jag är så lycklig. Trodde nämligen aldrig att vi skulle finna tillbaka till varandra eller att han skulle komma tillbaka till mig, aldrig! Men nu har han kommit och vi har besvarat varandras känslor och är nu tillsammans igen, jag är så otroligt lycklig! Han gör mig så oehört lycklig, han är så omtänksam,så söt, helt underbar.. och bara MIN! Det är så skönt att veta att man har någon vid ens sida,att man har någon som tycker om en och att den vet att man tycker om den minst lika mycket tillbaka, att ha någon att krama,att ha någon att få pussa nätt på munnen, att få ha någon att hålla om, att få känna sig älskad, helt underbart!
Gud, jag är så kär och galen, tihi.. Fjärilar i magen! Gud vad jag älskar den känslan!
Ler*****
Nu vet jag att du är min, och återigen bara MIN ! Min lilla pojke, min snutte mitt hjärtegull!
Du har åter gett mig...

Skrivet av jennifersblogg, 2007-01-11

Visa hela (0 kommentarer)

Kärleken, många säger att den är underbar. Men är den verkligen det i alla lägen? Nej !
Under ett förhållande så får man vara med om ganska så mycket tillsammans, iaf. om man har ett "seriöst" förhållande eller vad man nu ska kalla det?!
Men ju mer tiden går ju mer lär man känna varandra in och utantill, så är det och då vet man också vart alla dom svaga punkterna ligger hos varandra, inte sant?
Som jag skrev i min förra blogg så har jag och mitt "x" funnit tillbaka till varandra igen, vilket jag aldrig trodde att vi skulle göra, för i slutet av vårt förra förhållande så var det mycket smågnabb hela tiden och det är inte kul i längden så det slutade med att han sa STOP och så har vi vart ifrån varandra i 6 månader vilket har gjort mycket gott för oss båda två!!
Han har gjort vad han har velat och jag har gjort vad jag har velat, helt ok! Verkligen levt livet, men nu för ett tag sedan kom han tillbaka och förklarade hur saker och ting låg till och hur hans...

Skrivet av jennifersblogg, 2007-01-10

Visa hela (0 kommentarer)

Känslan som jag har inom mig känns helt underbar. Jag känner en lycka som jag endast upplevt en gång tidigare i mitt liv. En lycka som en speciell person fyller mig med. Smilebanden på läpparna är uppåt hela tiden känns det som, jag går och ler för mig själv. Jag trodde nämligen aldrig att detta skulle komma till att hända igen men, det har det visst gjort och det är jag mycket glad över. Jag har alltid levt på hoppet inom mig och ödet, de har alltid fått visa mig vägen och vad som komma skall. Det funkar bra för min del, fast..ibland kan det bli att man ändå går runder och hoppas på någonting för mycket,så det kan bli lite kämpigt ibland fast man kommer ur det ganska fort om man bestämmer sig för det.
När det tog slut mellan oss visste jag inte vart jag skulle ta vägen, allt bara krossades, alla förhoppningar, tankar, ja i princip allting. Jag kom i ett slags av chocktillstånd i några dagar men, med familj och vänner som stöd klättrade jag sakta men säkert upp...

Skrivet av jennifersblogg, 2007-01-09

Visa hela (0 kommentarer)