En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
jennynatalie

Det är min tur nu!

Windows Live Messenger - Inloggad

God Morgon! I natt har Johanna sovit här vilket av bra! Vi drack lite öl och pratade och hade det trevligt. Somnade till Tv:n vilket var bra, så jag slipper gråta mig till sömns. Satt även och ladda hem lite musik igår, bla. Alesha Dixon, och hon är ju jätte bra! Lyssna lite på hon ska ni få höra.. Oj, jag och Johanna såg också Lars Winnerbäcks dokumentär igår kväll på 1:an och det va super bra! Älskar hans låtar och texter! Hans är så exakt med sina texter! Helt otrolig människa.. :) Ja och nu väntar väl bara lite frukost på det här? Är jäkligt dålig på att äta på morgon men, ska se om jag får i mig nått.. Har varit svårt att äta nu några dagar :( Hoppas det blir en bra dag idag! Ska se positivt på det hela, ska jobba som sagt klockan 16-21.30 och vara ute och köra, som är så skönt! Ni som läser min blogg här och inte fått något PM på Bilddagboken, skriv/kommentera gärna då, det är en sak som jag skrivit ut :) Nu ska jag killa, vi hörs!

hejsan.. hörde dej imorse när du for förbi, du väckte mej faktiskt, men det gör inget.. hoppas du sovit gott, tänker på dej.. :')

Hej igen! Nu sitter man på jobbet och har lite rast, ska nog ner till Johanna och ta en rök.. Förut var jag hem en sväng och kollade läget och så, hämtade även en avi som jag måste ha för att hämta ut körkortet.. Va nästan hemskt att komma hem :/ Yvonne ringde också, Patriks mamma och då brast det.. Grina ju nästan ihjäl mej! Fan, det är så fruktansvärt det här så ni anar inte! Jag saknar han så kopiöst mycket alltså.. Kan inte förstå att han lämnat mig.. :/ Men jag var väl inget och ha? "suck" Nää, snart bär det av i skogarna igen, kör som en dåre gör jag också :p Ha en bra kväll!

Skrivet av jennynatalie, 2009-01-15 09:25

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?