En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Jessica

Jag är en snowboardåkare som älskar att åka snowboard.
Jag bor just nu i Sälen (Kläppen) och åker mycket snowboard!
Jag har 2 katter som heter Anakin och Wolverine som är helt vilda men hur coola som helst.
Annars när jag hinner så rider jag!
I sommras började jag med cross!

hej igen! Nu är jag tillbaks igen....!
ja efter våran snöstorm veckan har allting blivit helt bra igen sol sol sol!
nu har den stora pipen öppnat! vi kör på morgonen i den parken som heter South park så flyttar vi oss till den andra parken som heter Forestpark med avlsut i den stora smala pipen och mot slutet av dagen blir det mainpark!
marie och jag har börjat köra som tusan....

Har äntligen kommit över rädslan med railsen och boxarna efter fallet första dagen och åker på dem igen.
De senaste dagarna har det gått riktigt kul börjat komma igång med snurrarna igen så nu är det bra olliesar man gör frontside 180, backside 180 och swich 180.
frontside 360, backside 360 och swich 540 sitter lite grann i alla fall!
Swich 360 har provat lite men det går ändå när man vill.
Pipen går mycket bättre även om det är mycket flax i den men provade med rätt misslyckade försök alley oop mc twist och bs 540.... Tur att man har skydd!
Kommer med...

Skrivet av jessi, 2007-02-21

Visa hela (0 kommentarer)

USA

jag nu har jag varit i mammoth i USA i 2 veckor....
Rätt trötta var vi innan vi ens lämnade Sverige Marie och jag... vi hade inte sovit på flera dagar... Många flygplatser har jag varit på innan denna resa...
hur som helst en 15 timmars flyg resa med så många byten tog oss till los Angeles.... Som tur var hade Anna fixat ett nummer som vi kunde ringa till angående boende i Mammoth och det gick bra lite nervösa var vi faktiskt...!
Hur som helst väl i LA visste vi inte hur vi skulle ta oss därifrån men chansade på att hyra bil... Tog första bästa och tur det för det var det enda företaget som hyrde one way till mammoth flyplats!
Jag fick köra i Los angeles med våran pick up V8 och kan säga nu i efterhand att aldrig mer köra där det var vansinnigt.... Men det gick bra!
Vi turades om hela natten att köra och vi var framme i Mammoth kl.07 lokal tid på morgonen...!
ja sen var det bara att lämna in bilen. och det var ett ävenyr bara det väl framme visste vi inte hur vi sulle ta oss...

Skrivet av jessi, 2007-02-15

Visa hela (0 kommentarer)

Fortfarande ingen snö.... Har varit hemma i Stockholm och firat jul!

Och nu är man tillbaks i Sälen för att åka men jag kan ärligt säga att det är rätt så fattigt med snö... Tänkte åka förra veckan men efter 2 dagar då hände det ramlade lite lätt men fick nåt grymt ont i svanken... ingen åkning på 4 dagar och fick knäcka i princip hela ryggen... och nu har jag blivit förkyld, febern är borta men ändå och innan allt detta fick jag min laddare i ögat.... är lite less, har i stort sett inte stått på snön i 3 veckor....
Men har hunnit sätta igång min häst (eller foderhäst) som har stått nu i 2 månader pga sjukdom och det var en upplevelse i sig, hon var rätt grym det sessionet vi hade men vi hade en omgång där jag inte trodde jag skulle sitta kvar.... men det gick bra som tur var, älskar denna häst hon har så mycket vilja och väldigt framåt, tycker själv det är kul med hästar med temperament.... ja hon är en modig liten dam... men rund har hon blivit...

Skrivet av jessi, 2007-01-07

Visa hela (0 kommentarer)

Ja, och den drog iväg någon annanstans.... det är nästan ingen snö igen....
Jag har nu åkt i 2 veckor och det känns bättre än förra året vid samma tidpunkt.
Jag har fortfarande problem med dem raka hoppen men jag nöter varje dag för att få ordning på dem.... Annars är det så kul att åka igen!!!!
jag har fått 2 nya brädor och båda helt grymma bara att den ena är för hård för mig och den andra känns lite mjuk ibland men men bara att bli bättre så man kan hantera båda....
Hur som helst i dag gick det nästan riktigt dåligt, det enda som gick bra var ju skäret.... Men hoppa var det inte ens i närheten av godkänt och rails det rörde jag inte ens... okej det blåste en del (rätt mycket faktiskt) men man kan inte skylla på det faktiskt, för jag gjorde ingenting.... åkte hem efter några timmar då jag insåg att det inte skulle bli bättre och cykla 20 min med lite armhävningar, upphopp, situps och STETCHNING!!!!! Var rätt stel efter att jag landade lite väl långt i...

Skrivet av jessi, 2006-11-27

Visa hela (0 kommentarer)

MX

Nu under sommaren händer inte så mycket mer bara att jag arbetar och har skaffat mig min första cross och det är super kul! Det känns som att det går fort men på film ser det väldigt mesigt ut.... Man får helt åka mycket mer!

Mitt första hopp

Skrivet av jessi, 2006-07-31

Visa hela (0 kommentarer)

Sista veckan var i Tandådalen och det var super kul, försökte lära mig en del men sista dagen blev det lite för mycket och jag gjorde illa axeln lite tråkigt men har hela sommaren för att bli bra!


Skrivet av jessi, 2006-07-31

Visa hela (0 kommentarer)

Sista tävlingen för säsongen var i Åre!
Candy Jam det var den roligaste tävlingen med bland annat modevisning och slopestyle tävling... var med i båda delarna...
Slutade 11.a lite delade känslor med placeringen och min åkning....

Skrivet av jessi, 2006-07-31

Visa hela (0 kommentarer)

Ja idag tänkte jag prova Niklas Skoter och försöka hoppa lite!
Det började med att jag skottade i en timma kicken... Rätt okej med så mycket blötsnö går det smidigt....
Ja, som nybörjare var man livrädd, trodde jag flög hur mycket som helst men sen när jag såg filmen, lyfte jag nog inte mer än 30 cm! men man är nöjd ändå!
Sen lurade Niklas mig på en äng med bara massa puderblötsnö..... Det var ganska jobbigt och jag lyckades köra fast 2 gg..... Tog säkert en halvtimma att få loss den.... Men till slut fick jag grepp om hur man skulle köra där... tills jag välte den! Jaja det gick super smooth det med!
Jag hoppas att få åka lite mer och lära mig att hoppa ordentligt innan säsongen är slut!


Bilden är från när jag precis hade kört fast!

Skrivet av jessi, 2006-04-08

Visa hela (0 kommentarer)