En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
jessie

Jessicas Blogg

min blogg helt enkelt! :P

Det är typ ingen som tittar på min blogg, men jag bryr mig inte för det är skönt att skriva av sig!

Igår var jag jätte deppig. Vet inte varför. När Irina och Sandra gick så blev jag det bara. Och det hade inte med dom att göra egentligen (tyvärr girls). Jag gick en meter bakom alla andra och lyssnade på min ipod. Höll nästan på att börja gråta. Och jag har fortfarande ingen aning om varför. Det är så dumt. Och så gav Olivia mig en dum fjäder med ståltråd på (påskfjäder,blå) som jag började riva upp min hand med. Och det märkte jag inte förens efteråt. Nu kliar det som fan och jag är skitsur på mig själv för det.

Idag var jag betydligt gladare. Mycket bättre! Fast Sandra, Anton och Poowii åt upp min mat (dammit)! Och min fruktpåse var halvt tom när jag skulle börja äta den (DEN VAR MIN!!!) Jag blev nästan sur där, speciellt när Sandra (som BTW inte gillar McDonalds vindruvor) åt en vindruva!! Gaaah, du är dödens! Fast jag fick ju ditt armband så du e...

Skrivet av jessie, 2007-04-10

Visa hela (0 kommentarer)

Igår blav jag lessen och gick och la mig jätte-tidigt! Det dumma var att när jag legat och försökt sova i en timme och äntligen var påväg att göra det så kom mamma in och väckte mig! Så imorse vaknade jag väldigt tidigt för att vara jag och för att vara lördagsmorgon!

Idag .. ehh .. just nu är det en film som (jag tror) är jätte bra! Den heter 8 mile (eminem)! Så nu ska jag ner till mitt rum och kolla på den!

ByeBye Puss!

Skrivet av jessie, 2007-02-10

Visa hela (0 kommentarer)

Idag på gympan hade Se. och E. redovisning. Dom hade styrke-pass. Först körde vi en ovanligt jobbig uppvärmning, enligt mig! Fast det måste ha berott på att jag helt i tomma intet fick jätte ont i magen! Sen skulle vi göra en lek som hette fys-kull vilket går ut på att man har 2-4 han, hälften har gröna band och hälften gula. Om man blir kullad av en han med:
Gult band: 15 sit-up:s
Grönt band: 10 armhävningar
Och efter det var det töjning och jag fick äntligen pusta ut! Sen körde vi en lek som hette Indian-smyg. Ganska kul med haken att jag värkligen suger på det!!! :P Aja, man kan ju inte va bäst på allt! ;)

Annars har dagen varit en helt vanlig dag. Jag tror att L. undviker mig p.g.a. det jag sa om Sa.! Men det är inte mitt fel att dom helt plötsligt "fattade" att dom var bästisar och att jag inte gillar Sa., det är HELT hennes eget fel! (Ingen tar illa upp)

På svenskan hade vi ordklasser och satsdelar, ordklasserna är okej (jag måste bara lära mig namnen på alla 9...

Skrivet av jessie, 2007-02-07

Visa hela (0 kommentarer)