En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

The world of Barbie

Söndag världens tråkigaste dag!

Ja shit vilken dag så bored..men så e d ju sönda har inte alltid dom varit helt värdelösa? d händer ingenting, inget e öppet, inget folk e ute o visar sig, ingen har några planer för en sönda..helt död! nu sitter man bara o ser fram emot en heeeeeelt ny arbetsvecka hahaha

Igår va vi på emaus åhhhh dom har ju så söta kaninungar där shiit jag ville bara stoppa ner alla i väskan o ta med dom hem! sen träffa vi även en jävligt inte-på-så-bra-humör häst.. hahah vi kom fram till att hans flickvän dumpat honom o fick sen namnet Dirt för att han hade en fruktanvärt dålig hygien! Come on Dirt get yourself toghether!

Ja nu har jag iallafall bestämt mig och tackat nej till Barcelona, det kändes faktiskt mest rätt så ni får stå ut med mig en hel sommar till mohahaha sen har jag faktiskt tatt tag i mitt liv så nu har jag en plan för mitt liv.. så om allt går som det SKA så åker jag till usa i oktober fan va mycket papper och skit d e för att kunna bli au-pair en hel jävla pärm ju men d e bara o ta tag i!

Så bye bye o ha en förjävlig söndag! hahaha

Ice Box - Omarion

SÖÖÖÖÖÖÖTA

Skrivet av jessipessi, 2007-04-15 10:57

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?